Need for Speed: Undercover

A Need for Speed sorozat soron következő része, melyet küldetésalapú történeti szállal áldott meg az Electronic Arts.
1350374400

A Breaking Bad sztárja az NFS-film főszereplője

Az Electronic Arts bejelentette, hogy Aaron Paul, a Breaking Bad sztárja játssza majd a Need for Speed-sorozat alapján készült film főszerepét. Az ígéretek szerint a mozi nem konkrétan egy játékra épít, inkább a cím esszenciáját akarják megragadni a Dreamworks munkatársai.
1342004450

Hírek az NFS és a God of War filmekről

Két, videojátékos vonatkozású fülest kaptunk Hollywoodból. Az első hírmorzsa a Need for Speed mozival kapcsolatos, amelyről már pontosan tudjuk, hogy mikor kerül a filmszínházakba. A másik kiszemelt a God of War film, melynek forgatókönyvébe a Fűrész készítői nyúlnak bele.
1334307648

Need for Speed filmadaptáció készülhet

A pletykák szerint az Electronic Arts arra törekszik, hogy tető alá hozzon egy mozifilmet a Need for Speed alapján. A jelentések arról szólnak, hogy a kiadó már fel is kereste John Gatins producert, hogy dolgozzon ki egy filmet a fékevesztett autóversenyek világában.
1310562053

17 régi játékának szerverét kapcsolja le az EA

Haladni kell a korral, bizony a régi klasszikus játékok online szegmensét is elkerüli a játékosok figyelme. Egy szerver üzemeltetése pedig költséges még az olyan kiadók számára is, mint az EA. Így esett meg most, hogy számos régi kedvenc és demó multiplayer szerverét zárja be a cég.
1296493200

A játékosok veszélyesebben vezetnek

Nem először kerül elő az az elmélet, mely szerint azok a játékosok, akik rendszeresen nyúznak autóversenyeket és szimulátorokat otthon, általában veszélyesebben vezetnek annak ellenére is, hogy a vezetési képességeik javulnak - ezúttal a Continental tette le a voksát a teória mellett.
1264430040

Akciójátékon dolgoznak az NFS fejlesztői

A Need for Speed sorozatról elhíresült Black Box csapata egy teljesen új, innovatív akciójátékon dolgozik, amelyet még hivatalosan nem jelentettek be.
1263544320

Hazai eladási toplista - a tavalyi összesítés

Megérkezett a legfrissebb a hazai játékeladási toplista, ám a mostani rendhagyó módon a tavalyi vásárlásokat összegzi - a győztes a World of Warcraft lett.
1256290920

Elkelt a százmilliomodik a Need for Speed

Százmillióra rúgnak a Need for Speed-sorozat eladásai! Nem is kellett több, az EA azóta a világ legkeresettebb autóversenyeként emlegeti a szériát.
1254414300

Megújultak az OGC oldalak

Megújult arculattal és kibővített tartalommal jelentkezik az OGC lapcsalád, amely az online játékosokat összefogó, közösségeket építő és informáló portálcsoport.
1246869600

Hatodik helyen nyitott az új Spore kiegészítő

Hatodik helyen nyitott hazánkban a Spore első kiegészítője, az űrbeli lehetőségeinket kibővítő Galactic Adventures, az ArmA II pedig még mindig tartja magát.