Need for Speed: Undercover

A Need for Speed sorozat soron következő része, melyet küldetésalapú történeti szállal áldott meg az Electronic Arts.
1229257860

Sims-uralom a hazai játékeladási toplistákon

Bizonyos szempontból sokban hasonlítunk az amerikaikra: bár nekünk nincs fekete elnökünk és a gazdaságunk is hagy némi kívánnivalót maga után, a Simset ugyanúgy szeretjük.
1229188980

Leállítják a Need for Speed sorozatot?

Rendkívüli átalakításokat tervez üzletstratégiájában az Electronic Arts: a legújabb pletykák szerint végleg leállhat a Need for Speed sorozat folytatásainak gyártása.
1228836600

Nagy karácsonyi nyereményjáték a GK-n

Nagy karácsonyi nyereményjátékunkban eredeti játékokat, gazdagon felszerelt ajándékcsomagokat, és az Überkonzol jóvoltából egy Xbox 360-at is nyerhetsz!
1228836480

Továbbra is az Undercover vezeti a hazai toplistát

Szégyen, nem szégyen; ízlések és pofonok: a Need for Speed: Undercover a rossz kritikák és visszajelzések ellenére továbbra is vezeti a hazai toplistát.
1228151460

Magyar játékeladási toplisták

A november 23-ával zárult magyar játékeladási toplista győztese az akkor debütáló Need for Speed: Undercover lett, elsöprő győzelmet aratva a többiek felett.
1227913200

Need for Speed: Undercover

Az EA hánytatott sorsú gyermekére idén úgy tekintettünk, hogy majd ő lesz az, aki ráncba szedi a sorozatot, melynek minősége az utóbbi években meredeken lejtett lefelé. Az Undercover arra hivatott, hogy megtartson minden olyan elemet a dicső múltból, amiért szerettük, valamint hangzatos, küldetésalapú autóversenyzést hirdessen, filmszerű tálalásban. A Black Box akarta az új utakat, melyen elindulhatnak, hogy a megtépázott hírnév újra ragyogjon – csak túl bátortalanul tették meg a lépéseiket, s mintha el is felejtették volna, hogy mit ígértek. Az új Need for Speed túl egyszerű ahhoz, hogy komolyan vegyük.
1227722520

Nagyfelbontású textúrák az új Need for Speedhez

Egy Need for Speed rajongó, An7hraX készített egy textúra módosító csomagot a Need for Speed: Undercoverhez, melynek a High-Definition Texture Pack nevet adta.
1227289020

Fotók az egész hétvégés Need for Speed buliról

Az EA egész hétvégés rendezvénnyel ünnepli az új Need for Speed megjelenését. Az Aréna Plázába mi is benéztünk, hogy csináljunk pár fotót nektek!
1227277680

Need for Speed Undercover látnivaló

Az EA Games által fejlesztett Need for Speed: Undercover a mai naptól kapható Európában, ennek örömére tekintsétek meg a játék legfrissebb trailerét.
1227104400

Need for Speed launch party pénteken az Arénában

Az Electronic Arts a Need for Speed sorozat tizenharmadik epizódját Budapesten egy látványos, sztárokat felvonultató rendezvényen mutatja be.