WALL-E

Az azonos című Pixar animációs film alapján készült játékban WALL-E és EVE kalandjait követhetjük figyelemmel, köszönhetően a THQ és Heavy Iron Studios párosnak.
Típus: Akció, Kaland

Eladó a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios

A THQ korábbi bejelentéséhez tartva magát megkezdte kiadásai lefaragását és a tervezett leépítést: a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios még megmenekülhet.

Élre tör a Mercenaries 2: World in Flames

Újabb hét, újabb éllovas az Egyesült Királyságban - legutóbb a Mercenaries 2: World in Flames vette át a vezetést a brit, összesített toplistán.

Alone in the Dark és Wall-E demók a LIVE-on

A LIVE-ról már tölthető az Alone in the Dark és a WALL-E kipróbálható demója. Aki eddig nem találkozott volna a játékokkal, most bepótolhatja a lemaradását!

WALL-E

Mint azt mindenki tudja, annak az esélye, hogy egy animációs, vagy egy mozifilm adaptálása kedvenc játékgépünkre sikerrel járjon, nagyjából annyi, mint arra, hogy windowsunk soha többé nem fagy le. Tekintettel arra, hogy a tavalyi év Pixar meséjének PSP-s változata meglepően élvezetesre sikeredett, a Lecsó személyében, adtam egy esélyt az ideinek is.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.