Microsoft

Korunk egyik legismertebb vállalata, amely főleg a a különböző programok készítésében jeleskedik, de neki köszönhetünk különböző technológiák kifejlesztését is.

Újabb Lionhead Studios reklámoldal

A tegnapi Che Guevara reklám után ma egy újabb forradalmár ékeskedik a Lionhead Studios honlapján, aki nem más, mint a jól ismert Maximilien Robespierre.

Vajon mi a Lionhead következő projektje?

Érdekes dologra bukkanhattak azok, akik ma a Lionhead honlapján böngészték, ugyanis a főoldalon az egykori kubai forradalmár, Che Guevara tekint vissza ránk.

A Microsoft áprilisi tréfája: Alpine Legend

A Guitar Hero, Rock Band és hasonló zenés játékok után a Microsoft is erősít ezen a piacon, s bejelentette az Alpine Legend névre keresztelt áprilisi tréfáját.

GDC 2009: Nagy bejelentésekre készül a Microsoft

Az Official Xbox Magazine munkatársai már tudhatnak néhány dolgot, ugyanis egy blogbejegyzésben elárulták, hogy a mai nap folyamán nagy bejelentésekre számíthatunk.

Peter Molyneux következő játéka

A Kikizonak adott interjúban a Fable atyja, Peter Molyneux elárulta, hogy már nagyban dolgozik következő játékán, amely ismét fantasztikus lesz.

DirectX 11 részletek

A Seattleben megtartott Gamefest 2008 rendezvényen a Microsoft hivatalosan is bejelentette a DirectX következő generációját, a DirectX 11-et.

Hamarosan bemutatkozik a DirectX 11?

Egy amerikai ujság értesülései szerint a Microsoft bejelenteni készül a legújabb a DirectX programot névszerint a DirectX11-et.