MAG

A Sony konzoljára készülő online játék, ahol akár 256 játékos mérheti össze tudását, 8 fős csapatokban. A MAG Massive Action Game és Shadow War címeken is ismert.

Gran Turismo 5 - jövőre vége az online multinak

A Sony jövőre több PlayStation 3-cím online támogatását is megszünteti, így a Gran Turismo ötödik részének is leállnak a szerverei, és a Resistance-trilógia sem játszható majd az interneten.

Hivatalosan is bezár a Zipper Interactive

A Sony hivatalosan is megerősítette a múltheti pletykákat, miszerint lehúzza a rolót a SOCOM-játékokat, a MAG-ot és a Unit 13-at is jegyző Zipper Interactive. Nem tudni, hogy a Sony belső stúdióját miért kellett meneszteni, a cég közleménye szerint normális átalakítások részeként tették lapátra a srácokat.

Bezárhatja kapuit a Zipper Interactive

Egyelőre hivatalos megerősítés nincs, de több forrás is úgy tudja, hogy a Sony olyan mértékű elbocsátásokat hajtott végre a Zipper Interactive-nál, hogy a stúdió működése gyakorlatilag hamarosan leáll. A csapat a SOCOM-sorozatról volt ismert elsősorban, de ők csinálták a MAG című FPS-t is.

Kipróbálható a teljes MAG

Korábban csak a PlayStation Plus előfizetők részesülhettek a Sony kegyéből, ám Észak-Amerikában már mindenki számára elérhető a MAG Trial, a heti szokásos PlayStation Store frissítés keretén belül. Lényegében a teljes verziós játékról van szó, de csak a nyolcadik szintig fejlődhetünk.

Első életjelek a MAG 2-ről

Lehetséges, hogy az USA egyik kiskereskedelmi áruházlánca, a Walmart olyan információk birtokába jutott, ami a Massive Action Games folytatásának készültét támasszák alá? Legalábbis a honlapjuk tanulsága szerint a hivatalosan még be sem jelentett MAG 2 már előrendelhető.

GC 2010: Move-támogatást kap a MAG

Hamarosan a Sony ősszel megjelenő mozgásérzékelős kontrollerével is irányítható lesz a gigászi multiplayer csatákat ígérő MAG, sőt egy méretes frissítést is ígérnek a fejlesztők, melyet a jövő héttől próbálhatnak ki a rajongók, egy bétaváltozat letöltése után.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lesz néhány érdekesség a héten: boltokba kerül a Naughty Bear, megjelenik az új Transformers és a Rizikó is kapott egy Xbox 360-as adaptációt.

Hazai eladási toplista - ötödik helyen a Heavy Rain

Ötödik helyen nyitott az összesített toplistán a Heavy Rain, ami platform-exkluzív címhez képest kiváló eredménynek tekinthető - PS3-on az első lett.

MAG

Egy igazán tartós és tartalmas bétatesztelés után eljött végre az a pillanat, amire minden PS3 tulajdonos várt. Megjelent az első, igazán sok játékost egyszerre mozgató konzolos FPS, a M.A.G. (vagyis a Massive Action Game). Lássuk hát, milyen eredményt sikerült elérni egy ilyen hosszú tesztidőszakot követően. Maradjatok velünk!

Hétfő délelőtti galériafrissítés közel 400 új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Aliens vs. Predator, a House M.D., a Red Dead Redemption, a Spec Ops vagy a Supreme Commander 2.