Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
1581663600

Drew Karpyshyn az Archetype-nál folytatja

A Mass Effect és a Star Wars világában is otthonosan mozgó Drew Karpyshyn számos nagyszerű játék létrehozásában vett részt a BioWare-nél. Két éve otthagyta őket, de az Archetype-hoz csatlakozva újra két BioWare-veteránnal dolgozik majd.
1555509600

Mi készül a Knights of the Old Republic kapcsán?

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elárulta: készül egy Star Wars-projekt, amelynek köze van a méltán híres Knights of the Old Republic-játékokhoz. Arról egyelőre csak találgathatunk, hogy pontosan miről is lehet szó.
1555340424

Három év után kiegészül a SW: The Old Republic

Hiába startolt el 2011-ben a Star Wars: The Old Republic, még mindig kap új tartalmakat, igaz, a legújabb expanzióra három évet kellett várniuk az MMO szerelmeseinek. Az Onslaught szeptemberben érkezik.
1541892833

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.
1491982081

Frissítve: Új KotOR-játék készül a BioWare-nél?

Érdekes pletykák láttak napvilágot a BioWare-rel kapcsolatban: állítólag az austini csapat egy új Knights of the Old Republic-játékon dolgozik, míg Edmontonban egy Destiny- és The Division-szerű fél-MMO cím készül.
1476079245

Filmes traileren a The Old Republic kiegészítője

Az év utolsó hónapján érkezik a Star Wars: The Old Republic új expanziója, a Knights of the Eternal Throne. A BioWare most egy sötét és drámai hangulatú filmes előzetessel tudatosítja bennünk, hogy nem semmi harc várható.
1468832400

Star Wars: The Old Republic - itt az új kiegészítő

Az idei Star Wars Celebrationön jelentette be az Electronic Arts az öt éve futó Star Wars: The Old Republic új kiegészítőjét, a Knights of the Eternal Throne-t. A hajtás után egy videót is tudunk mutatni, amely az elmúlt esztendőket foglalja össze.
1465767660

E3 2016: Íme, az EA tervei Star Wars-fronton

Az Electronic Arts sajtókonferenciáján a cég Star Wars-tervei is előkerültek, azonban sajnos meglehetősen kevés konkrétumot tudtunk meg a még fejlesztés alatt álló játékokból. A Visceral munkája mindenesetre már villantott egyet.
1462096800

Ingyenes próbaverziót kap a Star Wars: Battlefront

De csak PC-n, és ott is csak május 4-én, a hivatalos Star Wars-napon. Az ünnep apropóján négy órán keresztül lehet majd próbálgatni a játékot, amely egyéb bónuszokkal is várja a rajongókat.
1455647400

Új MMO-n dolgozik a BioWare

Legalábbis a fejlesztőcég egy álláshirdetéséből erre lehet következtetni, és további érdekesség, hogy épp ahhoz a stúdióhoz keresnek munkatársat, amely a Star Wars: The Old Republicért felel.