Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
1453580885

A legemlékezetesebb Star Wars-játékok

Tucatnyi Star Wars-adaptáció tündököl a galaxis messzi-messzi zugaiban, ha az összest felsorolnánk, egy hétig csak ilyen cikkeket kellene írnunk. Így mindössze a legemlékezetesebb játékokat vettük górcső alá.
1452243614

SWTOR - februárban jön az Anarchy in Paradise

A BioWare elárult pár infót a Star Wars: The Old Republic - Knight of the Fallen Empire második epizódjával kapcsolatban, megerősítette a dátumot és mutatott egy új trailert is. A rajongók most tobzódhatnak.
1447938035

Filmes híreket mondunk

Ki gondolta volna, de egy új Star Wars: Az ébredő Erő TV-reklámot kaptunk, amelyben néhány új jelenetet is megnézhettek. Ezen kívül szó lesz a Tetris-filmről is, amely a játék születését viszi vászonra.
1447100940

Star Wars: Knights of the Fallen Empire teszt

A BioWare free-to-play is játszható MMORPG-je nagyobb kiegészítőt kapott, melyben a fő hangsúly karakterünk személyes sztoriján van. Érdekesség: a kontent nagy része single player!
1446472800

Várakozásokon felül teljesített az EA

Adósak vagyunk még az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi jelentésével, amely szerint várakozásokon felüli eredményekkel zárta a kiadó az elmúlt negyedévet. A cég érthető módon tűkön ülve várja a karácsonyi szezont.
1446040806

Launch traileren a SW: The Old Republic DLC-je

Immáron mindenki számára elérhető a Star Wars: The Old Republic legújabb bővítménye, a Knights of the Fallen Empire. A kilenc fejezetre osztott sztorit végigjátszhatjuk jediként vagy sithként is.
1445866260

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.
1445418047

Elérhető a SW: The Old Republic új kiegészítője

Mármint az Early Access-verzió, és csak az előfizetők számára. A többieknek október 27-ig kell várniuk a Knights of the Fallen Empire-re. Az új történet aszerint változik majd, hogy jó vagy rossz döntéseket hozunk.
1442818808

Visszatért a BioWare-hez a Mass Effect írója

Drew Karpyshyn olyan játékok sztorijáért felelt, mint az első Mass Effect és a Star Wars: Knights of the Old Republic. Az úriember négy év után tért vissza a BioWare-hez, miután legutóbbi könyvtrilógiáját befejezte.
1438763202

GC 2015: Traileren a SW: The Old Republic DLC-je

Október végén érkezik a Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire, amely igazi sztoriközpontú kalandot kínál kilenc fejezeten keresztül, ráadásul a jövőben folyamatosan bővülni fog.