A The Acolyte showrunnere sorozatot készítene a Knights of the Old Republicból is

  • Írta: szlav
  • 2024. június 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Leslye Headland a saját bevallása szerint szívesen repülne még messzebb a Star Wars-galaxis múltjába. A The Acolyte alkotója már ki is szemelt magának egy karaktert, akit mindenképp látni szeretne élőszereplős formában.

Cikkünk írásakor két epizóddal jelentkezett egyelőre a The Acolyte, a legújabb élőszereplős Star Wars-sorozat, amely a jól ismert messzi-messzi galaxis múltjába, bő száz évvel a mozifilmek eseményei előtti időszakba kalauzol el bennünket. A Köztársaság fénykorának utolsó szakasza izgalmas periódus, ám talán ennél is izgalmasabb az előtte közel 4000 évvel ezelőtti időszak, a Régi Köztársaság kora, melyet eddig javarészt csak videojátékok formájában láthattuk.

Leslye Headland az Omelete magazin interjújában (via IGN) elárulta, hogy nagyon szívesen foglalkozna egy olyan élőszereplős produkcióval, ami ezt a korszakot boncolgatja, arra pedig határozott ötletei vannak, hogy melyik karaktert szeretné tovább boncolgatni. Nem, nem Darth Ravenről van szó, hanem Kreiáról, a Knights of the Old Republic II főhősének mentoráról.

Kreia (vagy Darth Traya) a rajongók körében igen közkedvelt karakter, hiszen egészen egyedi filozófiával közelíti meg az Erő sötét és világos oldalának kapcsolatát. Kreia nem ellentétekként, hanem az egységes egész harmóniában élő, egymást kiegészítő pólusaként gondol a sötét és világos oldalra, így egyszerre utasítva el a Jedik és a Sithek tanításait is. Mit gondoltok, ti is szívesen látnátok egy ilyen sztorik a Disney+-on?

1.
1.
zoli12i
Ez a sz*r után remélhetőleg soha nem nyúlhat semmihez sem!
Ma már minden inkompetens idióta showrunner,rendező, producer lehet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...