Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
1344929400

Elsőnapos DLC-ket akarnak a rajongók

Legalábbis a BioWare szerint. Habár az interneten úgy tűnhet, hogy valójában mindenki utálja az első napon megjelenő DLC-ket, sőt, sokan undorító húzásnak is tartják, mégsem ez a helyzet. A legtöbb rajongó igenis azt akarja, hogy rögtön ott legyen az extra tartalom.
1344612188

Greg Zeschuk elhagyta a BioWare-t?

Egy német gamer weboldal jelentése szerint a BioWare egyik alapítója, Greg Zeschuk májusban, az átszervezések bejelentése után elhagyta a méltán népszerű fejlesztőcéget, hogy jól megérdemelt pihenését élvezze a családjával. A BioWare austini stúdiójának élére új vezető állt. (Frissítve!)
1343833046

HWSW: Az online üzletre voksol az EA

Csökkent az árbevétele, és nőtt a vesztesége az Electronic Artsnak, de ami még fontosabb, nyilvánvalóvá vált, hogy még egy Star Warson alapuló MMORPG sem tudja felvenni a versenyt a World of Warcrafttal, írja nagytestvérünk a HWSW. A kiadó bevételének kétharmada az online eladásból származik.
1343804400

Ingyenesen játszható lesz a The Old Republic

Bekövetkezett, amit amúgy is mindenki megjósolt, hogy előbb vagy utóbb (de inkább előbb) be fog következni: ősztől ingyenesen is játszható lesz a Star Wars: The Old Republic. A lépés érthető, hiszen az előfizetők száma rohamosan csökken, már 1 millió alatt jár.
1338846840

E3 2012: EA sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az Electronic Arts folytatja a sort, késő este kezdődő konferenciáján minden bizonnyal sok izgalmas bejelentésre számíthatunk! Persze nem mi lennénk, ha nem élőben közvetítenénk ezt a bulit is, tartsatok velünk, hogy első kézből olvashassátok a legújabb bejelentéseket!
1338615358

E3 2012: Hivatalos az új NFS: Most Wanted

Befutott az Electronic Arts line-up-ja, amit elolvasva világossá vált előttünk, hogy tényleg készül az új Need for Speed: Most Wanted a Criterion Games jóvoltából. A Dead Space 3 után még egy fejlesztés, ami idő előtt bizonyosságot nyert. Nem lepődünk meg, befutott az első kép is.
1337241600

Ingyenes a hétvégén a The Old Republic

Ismét ingyenes próbahétvégét tartanak a Star Wars: The Old Republicnak, az Electronic Arts és a BioWare tegnap részletezte az akciót. A díjmentes játéklehetőség mától él, és egészen hétfőig tart, így nettó négy napot fizetés nélkül kalandozhatnak az MMORPG iránt érdeklődők.
1337085000

A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...
1333611032

Húsvétkor is ingyenes a The Old Republic

Szegény kislányok - nem sok jót ígérhetünk a számukra. Nem jönnek hozzájuk locsolók, rajtuk marad a hímes tojás. Miért mondjuk ezt? A BioWare ismét ingyenessé teszi a Star Wars: The Old Republicot a hétvégén. Sajnos csak azoknak szól, akik a múltban még nem próbálták ki az MMO-t.
1333366200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagy változások most sem történtek a hazai játékeladási toplistán, de legalább újoncunk van, mégpedig a Total War: Shogun 2 új kiegészítőjének képében. A legkedveltebb játékok rangsorát egyébként még mindig a Mass Effect harmadik része vezeti, immár éppen harmadik hete.