Carrier Command: Gaea Mission PC, X360

Az 1988-ban megjelent Carrier Command mai köntösbe öltöztetett változata.

Humble Weekly Sale - főszerepben a Bohemia

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, ezúttal a Bohemia Interactive jóvoltából szerezhettek be egy szupertartalmas pakkot: benne van az első két ArmA és az UFO: Afterlight is többek között.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.

Traileren a Carrier Command: Gaea Mission

A jövő héten jelenik meg a cseh Bohemia Interactive új játéka, melyben futurisztikus hadviselésben vehetünk részt járművekkel, de komoly taktikai és stratégiai feladatok is ránk hárulnak majd. Ha eddig nem hallottál a PC-re és Xbox 360-ra érkező címről, tekintsd meg az alapokat bemutató trailert!

E3 2011: Életjelek a Carrier Command felől

Talán már nem sokan emlékeztek rá, hogy 2008 óta, az Armed Assaultról elhíresült cseh Bohemia Interactive szeretné feltámasztani az 1988-as Carrier Commandot - ezt a futurisztikus háborús játékot, amit szintén tankokkal és anyahajókkal vívnak, csak éppen a jövőben. Nincs elfeledve a projekt.

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

Carrier Command: Gaea Mission bejelentés

A Bohemia Interactive Studio és a Black Element Software ma hivatalosan bejelentette, hogy készül az 1988-as Carrier Command új epizódja.