N+

Ügyességi platformjáték PSP-re és DS-re, illetve Xbox 360-ra - utóbbi változat a Live-on kereszül elérhető. A legjobban akkor jársz, ha te is átszellemülsz a ninják világába!
1276521720

E3 2010: XBLA árcsökkentés az expó tiszteletére

Egy csokor arcade cím Live-os árát csökkenti a redmondi cégóriás az E3 tiszteletére. Az akció csak egyetlen hétig tart, le ne maradjon róla senki!
1235895360

Az Xbox Live Arcade díjátadó jelöltjeinek listája

Újra megrendezésre kerül az XBLA Awards, ahol a játékosok szavazatai alapján a Microsoft a Live legjobb játékait díjazza majd - íme a jelöltek listája, szavazni a jövő héttől lehet!
1222120800

N+

Nem is olyan régen, megjelent egy a megszokottól merőben különböző letölthető ingyenes játék PC-re, melynek neve „N” volt. Ennek a stuffnak a főszereplője egy pálcika ninja, akit a régi C64-es hagyományok szerinti ügyességi platform világba helyeztek. Idén februárban a nagy sikernek köszönhetően elkészült ennek az „N+” – továbbfejlesztett - X360as változata, ami meglepően nagy sikereket könyvelhetett el az XBox Live Arcade játékok között. Ezek után természetesen elkerülhetetlen volt a kézikonzolos portja DS-re és PSP-re. Lássuk hát milyen eredménnyel teljesít nekünk ebben a szomorú, késő nyári, kora őszi pusztulat hangulatban.
1219739940

A héten megjelenő játékok listája

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a nyár utolsó hete következik, azt pedig illik jól kihasználni: játszani is lehet, a felhozatal pedig jó, válogassatok kedvetekre!