N+

Ügyességi platformjáték PSP-re és DS-re, illetve Xbox 360-ra - utóbbi változat a Live-on kereszül elérhető. A legjobban akkor jársz, ha te is átszellemülsz a ninják világába!
Típus: 2D-s, Ügyességi

E3 2010: XBLA árcsökkentés az expó tiszteletére

Egy csokor arcade cím Live-os árát csökkenti a redmondi cégóriás az E3 tiszteletére. Az akció csak egyetlen hétig tart, le ne maradjon róla senki!

Az Xbox Live Arcade díjátadó jelöltjeinek listája

Újra megrendezésre kerül az XBLA Awards, ahol a játékosok szavazatai alapján a Microsoft a Live legjobb játékait díjazza majd - íme a jelöltek listája, szavazni a jövő héttől lehet!

N+

Nem is olyan régen, megjelent egy a megszokottól merőben különböző letölthető ingyenes játék PC-re, melynek neve „N” volt. Ennek a stuffnak a főszereplője egy pálcika ninja, akit a régi C64-es hagyományok szerinti ügyességi platform világba helyeztek. Idén februárban a nagy sikernek köszönhetően elkészült ennek az „N+” – továbbfejlesztett - X360as változata, ami meglepően nagy sikereket könyvelhetett el az XBox Live Arcade játékok között. Ezek után természetesen elkerülhetetlen volt a kézikonzolos portja DS-re és PSP-re. Lássuk hát milyen eredménnyel teljesít nekünk ebben a szomorú, késő nyári, kora őszi pusztulat hangulatban.

A héten megjelenő játékok listája

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a nyár utolsó hete következik, azt pedig illik jól kihasználni: játszani is lehet, a felhozatal pedig jó, válogassatok kedvetekre!