CSI: NY - The Game

Játék a Magyarországon is igen népszerű, több csatornán is futó CBS sorozatból, a CSI: New Yorkból, vagy ahogy mi ismerjük a New York-i Helyszínelőkből.
1303311600

A Telltale még mindig hisz a filmadaptációkban

Bár egyre több kiadó és fejlesztőcég hangoztatja azt, hogy a licencelt játékokban már nincs több pénz, az epizodikus kalandjátékairól ismert Telltale Games csapatát ez nem hatja meg, és rendületlenül szerzik be a filmes jogokat. Most éppen a South Park, Simpsons, Family Guy vonalon indulnának el.
1264002960

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.
1227209640

Csütörtök esti galériafrissítés

Csütörtök este is galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, s bár ezúttal az összeállítás kissé "hígabbra" sikerült, azért találni néhány jó címet is.
1227037560

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.
1220606460

CSI: NY bejelentés premier képekkel

Játék készül a Magyarországon is igen népszerű, több csatornán is futó CBS sorozatból, a CSI: New Yorkból, vagy ahogy mi ismerjük a New York-i Helyszínelőkből.