SingStar Abba

A Sony népszerű karaoke játékának legújabb része, melyben ezúttal a svéd Abba zenekar dalait énekelhetjük el. Egy házibuli valakinél?

SingStar Abba

Az előző Singstar dupla tesztünk alkalmával reményeim szerint kellőképpen megismertettelek benneteket a Singstar sorozat hátterével, múltjával és általános ismertetőjegyeivel, így elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy bemutassuk a Sony legújabb dobását, a hihetetlen népszerű Abba együttes zenéivel felvértezett kiadványt.

PS3-on is futtathatók a PS2-es SingStarok

Új javítás érkezett a PS3-as SingStarhoz, melynek köszönhetően nem kell nélkülöznünk az előző generáció során összegyűjtött SingStar-epizódjainkat sem.

Hétvégi galériafrissítés

Rendkívül izgalmasra sikerült a ma esti felhozatal is, hiszen olyan címek teszik tiszteletüket, mint a Blitz II, a Killzone 2, a PlayStation Home vagy a Sims 3.

A heti játékmegjelenések

A Mikulásra várva a héten kicsit bekeményítettek a kiadók: a napokban jön a PC-s Grand Theft Auto IV, az új Prince of Persia és a SingStar Abba is.

Friss screenshotok hűvös hétfő estére

Szép adag screenshot összegyűlt a hétvégén. A felhozatalban többek közt van 2 Days to Vegas, Halo Wars, Left 4 Dead, Lips, Resident Evil és WOW.

Bemutatkozik a SingStar Abba

Már készül a Sony népszerű karaoke játékának legújabb része, melyben ezúttal a svéd Abba zenekar dalait énekelhetjük el. Megjelenés idén karácsonykor.