Syndicate PC, PS3, X360

Feltámad az 1993-ban megjelent klasszikus! A fejlesztést a Starbreeze végzi, a kiadásért pedig ismét az EA felel.
1328029214

Elérhető a Syndicate demója, tíz perc co-op

Már mindenki rátette a kezét a Starbreeze Syndicate-rebootjának kipróbálható verziójára? Még nem? Ideje lesz sietni, elvégre a demóverzió már elérhető, aminek örömére kaptunk tíz percnyi felvételt a játék kooperatív módjából, s azt kell mondanunk, ütős anyaggal van dolgunk.
1327257459

Hónap végén jön a Syndicate demója

Durván másfél hetet kell várnunk arra, hogy kipróbálhassuk a Syndicate rebootját, a hónap végén a négyfős kooperatív módba engednek betekintést a fejlesztők. A játék ezen része teljesen elkülönül az egyjátékos résztől, a demóban az önálló küldetések egyikébe vethetjük bele magunkat.
1326985200

Öt percig nézhetjük a Syndicate kooperatív módját

A GameTrailers jóvoltából újabb öt perc erejéig csorgathatjuk a nyálunkat a Syndicate remek mókának ígérkező, négyfős kooperatív módját. A játék ezen módja azért is érdekes, mert nem szimpla csapatos lövöldözésnek tűnik, nagyon komoly szerepet kapnak majd a fejlesztéseink is.
1326023048

Újabb képeken a Syndicate

Érkezett hétvégére négy új kép a felújított Syndicate-ből, igaz, ezúttal nem ingame jeleneteket ábrázoló screenshotokkal van dolgunk, hanem artworkökkel - de azok közül is a szebbekkel. Íme, most négy kép erejéig megcsodálható, hogyan fest majd a világ 2069-ben!
1325662585

Syndicate - kooperatív gyönyörök

Annyira nyomja a Starbreeze a Syndicate reboot kooperatív játékmódját úton-útfélen, hogy lassan mi is elhisszük azt, hogy tudnak valamit a srácok. A single-től elkülönülve, cimboráinkkal vállvetve kilenc co-op küldetést teljesíthetünk. Nézzük meg egy kicsit közelebbről!
1324800715

Túl véres Ausztráliának az új Syndicate

Ausztráliában különösen szigorúak a feltételek a felnőtteknek szánt tartalmakat illetően, olyannyira, hogy a hatóság továbbra sem engedi, hogy a felnőttek azzal játszanak, amivel akarnak. A tartalmak besorolásáért felelős hivatal újabb áldozata a Syndicate.
1324031109

Syndicate - terítéken a technológia

Bár az első látnivalók és infók alapján simán rávágnánk, hogy a Starbreeze-t a Deus Ex ihlette, mikor összerakta az új Syndicate-ben elérhető implantátumok listáját, azért ez jogtalan lealacsonyítás lenne: a Syndicate-nek igenis megvan a maga szépsége és mélysége, ezt példázza az új trailer is.
1322762436

Syndicate - masszív képzuhatag és trailer

Manapság divat szidni az EA döntését, miszerint a vérbeli stratégiai vonalat lövöldére cserélték le a Syndicate kapcsán, de az tény, hogy a kooperatív mókát nézve igen ígéretes játékot kalapálnak nekünk a Starbreeze-nél. Egy halom új screenshotra tettük rá a kezünket, az új előzetesről nem is beszélve.
1321452011

Syndicate - co-opozás New Englandben

2069-ben a világ már nem az, amit megismertünk. Egy sötét, machiavellista korban élünk, ahol már nem a kormányok irányítanak, hanem a dúsgazdag szindikátusok, akik nem restek fegyverekkel új piacokat hódítani. A Starbreeze kiadott egy új videót, melyben ismét a kooperatív játékmódba nézhetünk bele.
1320134427

Syndicate - traileren a kooperatív mód

Nem stratégia, hanem akciójáték lesz a Syndicate újragondolása, ráadásul támogatja négy játékos kooperatív mókáját is - erről szól a játék legújabb előzetese. A kampányon kívül, kilenc elszeparált pályán dolgozhatnak össze a barátok, saját szindikátust alakítva.