Syndicate PC, PS3, X360

Feltámad az 1993-ban megjelent klasszikus! A fejlesztést a Starbreeze végzi, a kiadásért pedig ismét az EA felel.
1425448818

Ingyenes a Syndicate az Originen

A Bullfrog Productions 1993-ban megjelent izometrikus nézetű cyberpunk játékához ingyen hozzájuthatunk az On the House program keretében. A Syndicate a műfaj igazi klasszikusa, szóval érdemes kipróbálni!
1366960445

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.
1366884000

Megszűnhet az EA Partners program

A Game Informer több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts leállítaná a Partners programot. A külsős fejlesztőket felkaroló kezdeményezés keretében jelent meg például a Crysis-sorozat is.
1333581498

Syndicate teszt

A jövő hideg és személytelen. A nagyvállalatok világa elnyomja a kisembert, akinek a fejébe nem ültetnek chipet, az szinte nem is létezik, vagy a cégek közötti örökös háborúskodás egyszerű áldozatává válik. A Syndicate-ben a vállalati intrikák teljesen új értelmet nyernek.
1330948800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb, magyar játékeladási toplista, aminek különlegessége is van ezúttal, hiszen új platformmal bővült a felhozatal: a PlayStation Vita megjelenésével az új kézikonzol címei is bekerültek a legjobbak közé, sőt az Uncharted majdnem az élbolyban is végzett.
1330104600

NFO-fájllal érkezik a PC-s Syndicate

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Starbreeze rögtön a saját játékának warez verzióját adta volna ki PC-re, pusztán egy kisebb poénnak fogható fel, hogy a cracker körökben használatos .nfo kiterjesztésű fájlt már alapból mellékelik a számítógépes változathoz. Meghatja a kalózokat?
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1329328800

Megjelenés előtti trailert kapott a Syndicate

Jövő héten végre boltokba kerül a Syndicate, s bár sokaknak furcsának tűnt a svéd Starbreeze elképzelése az eredeti koncepció megváltoztatásáról, azt nem mondhatnánk egyelőre, hogy rossz munkát végeztek volna a srácok. Megérkezett a játék launch trailere, Nero muzsikál alatta.
1329150600

Lelepleződött a Syndicate szinkronstábja

A Sin City, a Bourne-rejtély és a Holló egy-egy sztárját is leszerződtette a svéd Starbreeze Studios, hogy eljátsszák a EuroCorp könyörtelen ügynökeit. Az együttműködéstől mind a színészek, mind pedig a fejlesztők hanyatt vágták magukat, persze minket a végeredmény érdekelne már, de nagyon.
1328173200

Nem kell online pass a Syndicate-hez

Bár az Electronic Arts üzletpolitikájához hozzátartozik, hogy a játékokat egyszer felhasználható online kulccsal kell ellátni, az EA Partners program résztvevői szabadon eldönthetik, akarnak-e élni ezzel a lehetőséggel. A svéd Starbreeze nem akart, ők azt szeretnék, ha mindenki játszhatna a Syndicate co-opjával.