Syndicate PC, PS3, X360

Feltámad az 1993-ban megjelent klasszikus! A fejlesztést a Starbreeze végzi, a kiadásért pedig ismét az EA felel.
1318932003

Syndicate - honnan is indultunk?

Nem akarunk a vérbeli Syndicate-rajongók lelkébe tiporni, hiszen bárhogy is csűrnék-csavarnánk a dolgot, maga a tudat, hogy FPS-ként születik újjá Molyneux stratégiája, egyből felérne egy szívrohammal. Érdemes viszont egy videó formájában képben lenni a kezdetekkel.
1318676400

Molyneux-nek nincs köze az új Syndicate-hez

Létezett egykor egy legendás cég, amit úgy hívtak: Bullfrog. Talán még emlékszünk rá. Ennek a vezére volt Peter Molyenux, s az ő keze alatt készült a legendás Syndicate. Felmerül tehát a kérdés, hogy vajon van-e valami köze a játék remake-jéhez is? Nos, nincs.
1318572046

Újabb tíz perc Syndicate játékmenet

Nyoma sincs már annak a mai szemmel nézve csúnyácska stratégiának, melyet valaha Syndicate-nek hívtak, a Starbreeze és az EA közös szerelemgyereke hamisítatlan FPS-lesz, némi Deus Ex-beütéssel. Szerencsére bőkezűen bánnak a látnivalókkal, tíz perc tömény játékmenet következik.
1317398446

Az első játékmeneti felvételek a Syndicate-ből

A GameTrailers TV csapott le elsőként a Starbreeze új játékának első gameplay jeleneteire, megtekinthetjük a HUD-ot és sok minden mást. Az első trailer után ez már inkább látványos, elindult tehát a marketinggépezet, elvégre február nincs is olyan soká. A producer taglalja miért jó ez nekünk.
1317301975

Februárban jön a Syndicate, itt az első trailer

Konkretizálódott az új Syndicate megjelenési dátuma, a játék még februárban a boltok polcain landol - legalábbis a konzolos verziói egészen biztosan. Az Electronic Arts és a svéd Starbreeze új megközelítésből eleveníti fel a klasszikus címet, stratégiából egyszerűen FPS-t varázsol.
1316512800

Új játékon dolgozik a Starbreeze

Úgy látszik, a Starbreeze szekere nagyon beindult a Chronicles of Riddick után: nem csak, hogy ők fejleszthetik a folytatást a PC-s játéktörténelem egyik legnagyobb klasszikusához, a Syndicate-hez, de emellett máris belevágtak egy újabb projektbe. Hogy pontosan mibe?
1315839649

Syndicate - bejelentés, jó minőségű képek

A hétvégi Origin-szivárgás után ugyan gyakorlatilag biztosra vehettük, hogy igazak voltak a Syndicate feltámasztásáról szóló pletykák, az Electronic Arts azonban csak hétfőn jelentette be hivatalosan a játékot, ahogy az első normális méretű és minőségű képek kiadásával is máig várt a kiadó.
1315724400

Tényleg jön az új Syndicate

Úgy néz ki, hogy a régóta pletykált hír beigazolódott: Peter Molyneux és a Bullfrog egykori klasszikusa sok-sok év után végre visszatér, mégpedig a Starbreeze fejlesztésében. Habár meg kell hagyni: az új Syndicate legfeljebb a nevében fog hasonlítani a régiekre.
1313071256

GC 2011: Bemutatják a Starbreeze új játékát?

A nagy európai kiállítás előtt megindulnak a pletykák is az esetleges résztvevőkről, így esett most is Starbreeze Studios nagy titokban fejlesztett, Project Ridelime munkacímen futó alkotásával kapcsolatban is. A studió alkalmazottja Twitterén kikotyogta a bejelentés tényét, a bejegyzést azóta már törölték.
1304496055

GTA-stílusú lesz a Syndicate remake?

Az eredeti elképzelések szerint a Riddick-játékokról elhíresült Starbreeze Studios készítette volna el a '93-as Syndicate újragondolását az EA megbízásából, ám mint kiderült, egy friss csapat dolgozik a projekten. A Paradox Interactive eddig a humoros Magickát tette le az asztalra - reméljük, jó választásnak bizonyulnak.