Dead Space 2 PC, PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts népszerű horrorjátéka: a Dead Space 2-ben multiplayer mód is helyet kapott. A játékhoz egy nagyobb DLC is elérhető Severed címmel.
1306245636

Ingyenes multis DLC-t kap a Dead Space 2

A Visceral Games bejelentette, hogy tovább bővítik népszerű horrorjátékuk, a Dead Space 2 többjátékos üzemmódját. Az Outbreak névre hallgató DLC-hez teljesen ingyen férhetünk hozzá, és két, merően más stílusú térképet tartalmaz majd, mint az alapjáték. Május végén már tölthetjük is.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1304688600

HWSW: Bejöttek a folytatások az EA-nek

Az év elején kiadott bombasikereknek, valamint a FIFA 11 folyamatosan jó piaci teljesítményének köszönhetően javult az Electronic Arts pénzügyi teljesítménye. A vállalat bevétele és profitja egyaránt emelkedett éves összehasonlításban, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1303223400

Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.
1301400000

Dead Space-szerű felülettel kísérletezik a BioWare

A Dead Space egyik nagy újdonsága volt, hogy a srácok a Visceralnál a környezetbe integrálták a kezelőfelülelet, a karakterrel kapcsolatos dolgokat pedig hősünk hátára helyezték. A BioWare most azon gondolkodik, ezekből az ötletekből mit tudna felhasználni a Mass Effect 3-hoz.
1300793400

Még sínen van a Dead Space-mozi

Már lassan annyi játék moziverziójáról hallunk, hogy mi sem tudjuk követni, melyik projekt hol tart. Elég csak belegondolni: jön az új Tomb Raider, a Dead Island, a Warcraft, a Kane & Lynch, és ez még csak annyi, ami hasraütésre eszembe jutott. A Dead Space is szerencsére még mindig halad a megfilmesítés útján.
1299844800

A Black Ops lett Amerika legkeresettebb játéka

A múltkori visszaesés után ismét nőttek a játék- és a konzoleladások az Egyesült Államokban. A februári hónap győztese az Xbox 360 és a Call of Duty: Black Ops volt, sőt utóbbi az ország legkeresettebb játékává vált, miután 13,7 millió példányt vittek haza belőle az amerikai játékosok.
1299616950

Dead Space 2: Severed DLC villámteszt

Sose szerencsés év elején kiadni egy játékot, még akkor se, ha egy olyan zseniális címről van szó, mint a Dead Space 2, mert könnyen lehet, hogy mikor a díjakat osztogatják, meg fognak feledkezni róla. A srácok ott a Visceral Gamesnél azonban minden igyekezetükkel azon vannak, hogy emlékezzünk…
1299593537

Második helyen nyitott itthon a Bulletstorm

A magyar játékosoknak is bejött a People Can Fly és Cliffy B legújabb agymenése, a Bulletstorm kapásból a második helyen nyitott itthon. Bár a játék kétségkívül remekül sikerült, arra kíváncsiak lennénk, hányan döntöttek a pár ezressel drágább Epic Edition mellett a Gears of War 3 bétalehetőség miatt.
1298985346

GDC 2011: Végre elrajtolt a Gaikai bétája

A Game Developers Conference idejére időzítették a Gaikai.com bétaváltozatának indulását: bár az oldal neve nem túl beszédes, azt hiszem, azzal mindent elárulok vele kapcsolatban, hogy amíg itt a böngészőm egyik ablakában írom a hírt, addig a másikban a Mass Effect 2 nyitójelenete zajlik éppen...