Army of Two: The 40th Day - PSP-s trailer

  • Írta: helme
  • 2009. december 27.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan érkezik az Army of Two: The 40th Day Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és nem utolsó sorban a Sony kézikonzoljára, PSP-re, amelyen szintén remek lesz a játék.
Hamarosan érkezik az Army of Two: The 40th Day Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és nem utolsó sorban a Sony kézikonzoljára, PSP-re, amelyen szintén remek lesz a játék.


A Sony valóban nem hazudott, amikor azt ígérte, hogy a kis kézikonzol újjáéled és számos nagyszerű játék készül rá. Eme produktum is bizonyítja ezt az állítást, bár kérdéses, hogy a PlayStation Portable verzió mennyire fog megtérülni, de azt már szinte biztosra mondhatjuk, hogy a két nagy konzolra bizony sokat fognak eladni. Most érkezett egy trailer, mely a PSP verzió módjait kívánja bemutatni. Kiemelendő az AD-Hoc mód, mely képes lesz visszaadni mindazt, amiért ezt a játékot megszerettük. Már csak hab a tortán a különböző taktikák, a főellenségek és a fejleszthető fegyverzet.  A demó Észak-Amerikában 2010. január 7-én míg Európában január 14-én lesz elérhető. A teljes változatot pedig 15-től lehet megvásárolni.
6.
6.
Zakharov
5.
5.
Mortician
#4: Nemszóltam. Megnéztem normális méretben, annyi az egész, hogy Isaac és Dante is választható karakterek lesznek...
4.
4.
Mortician
#3: Dante's Inferno-ról tudjuk, hogy jön. Dead Space PSP változatáról személy szerint még nem hallottam. Kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle...
3.
3.
wildláma
a vidi végén beugrik egy pillanatra a dead space és a dante's inferno ... gondolom azok is jönnek psp-re
1.
1.
Mathia$
Megnéztem HD-ban a youtubeon.

A graf nem egetrengető, de nekem ez nagyon úgytűnik hogy a psp egyik meghatározó játéka lesz. Élvezhető és a coopon ottvan a hangsúly!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...