Battlefield: Bad Company 2

Folytatódik a Battlefield: Bad Company - úgy néz ki, a második rész sem sikerül rosszul!
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1293706800

A Call of Duty: Black Ops volt a kalózok kedvence

Nem csak a vásárlók, hanem a kalózok körében is hatalmas népszerűségnek örvend a Call of Duty: Black Ops: PC-n ezt a játékot töltötték le a legtöbbször, és az Xbox 360-as címek között is a top 5-ben szerepel. Érdekesség, hogy már a Modern Warfare 2 is kedvenc volt a torrentoldalakon.
1293639982

A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.
1292846456

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Változnak az idők: míg néhány évvel ezelőtt úgy kellett összekaparni a játékmegjelenéseket a karácsony hetére, addig mostanra meglehetősen bőséges listát sikerült összeállítani, igaz, ezúttal nemhogy nagyobb, de még dobozos megjelenések sincsenek. Azért a Back to the Future-re vetünk egy pillantást!
1292677231

BF: Bad Company 2 Vietnam - a launch trailer

PC-n mától, konzolokon pedig december 21-én válik letölthetővé a Bad Company 2-höz az eddigi legnagyobb és teljes átalakulást eredményező DLC, mely a hatvanas évek végi vietnámi konfliktust helyezi előtérbe, kizárólag multiplayerre kihegyezve. A szokásos launch trailerrel barátkozhatunk ezúttal.
1292234400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most már teljes joggal állíthatjuk: megérkezett a karácsonyi uborkaszezon, a kiadók kifújtak, nincsenek nagyobb megjelenések. Azért letölthető játékok kínálatában akadhatunk egy-két gyöngyszemre, ezért ínyenceknek mindenképpen javasoljuk a lista tüzetes átböngészését!
1292225790

Gameplay videón a Bad Company 2: Vietnam

Napok vannak hátra a Bad Company 2 legújabb kiegészítőjének a megjelenéséig, vessünk most egy pillantást a Hill 137 és a Vantage Point pályákra! A DLC-ben minden benne lesz, ami a vietnami háborúhoz elengedhetetlen: lángszórók, helikopterek és sűrű susnyás, a vietkongok legnagyobb örömére!
1291545535

Bemutatkoznak a Bad Company 2: Vietnam pályái

A Battlefield: Bad Company 2 vietnami DLC-je öt új pályával lepi meg a rajongókat, ezek ráadásul mindegyik játékmódban játszhatók lesznek majd - GameTrailers-féle videó-összeállítás következik az új térképekről, illetve egy hangulatos előzetes is befutott a Hastings-hadműveletről.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1291201258

Battlefield hírmorzsák december elsején

A mai napon több apró információ is befutott a DICE háborús gyermekeiről, s így megkímélnénk mindenkit attól, hogy azokat külön szedjük, hogy aztán a főoldalon agresszív katonás képpel szembesüljenek. Csokorba szedtük és tálaljuk is a pénteki ebédhez, konzervnyitót elkészíteni, a hadtáp nagyon finom!