Neverwinter Nights 2

A Baldur's Gate és az Icewind Dale készítőinek legújabb RPG-je, totálisan a mai kornak megfelelő játékmenettel és grafikával. Csak addikt szerepjátékosoknak!
Típus: RPG

GC 2006: Folytatódik a screenshot-áradat

Hihetetlen a Games Convention - jó buli, mi jól érezzük magunkat: egészen addig, míg ki nem kell pakolnunk a kézhez kapott töménytelen mennyiségű képet.

Neverwinter Nights 2 Limited Edition

Hatvan dollárba, azaz alig 2000 FT-tal fog csak többe kerülni a különleges kiadású Neverwinter Nights 2, mely október 17-én, az alapcsomaggal együtt érkezik hozzánk.

Hét új trailer ebéd utánra

A mai ajánlatunk: Flight Simulator X, Enchanted Arms, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2, Age of Pirates, Test Drive Unlimited, Neverwinter Nights 2 és Viva Pinata.

MMORPG-n dolgozik a Bioware

A Neverwinter Nights sorozatot és a Knights of The Old Republic-ot is jegyző Bioware fejlesztőcég MMORPG készítésébe kezdett és már vásárolt is hozzá motort.

Neverwinter Nights 2 - multiplayer béta

Az Atari honlapján mától lehet jelentkezni a Neverwinter Nights 2 hamarosan induló multiplayer béta tesztjére. Kattanj, nehogy lekéss a lehetőségről!

GC 2006: Megérkeztek az első line-upok

Négy kiadó - 1C Company, Atari, Buka Entertainment, Cenega - küldte el listáját nekünk, melyen az idei Games Convention-ön kiállított játékaik szerepelnek.

Késik a Neverwinter Nights 2 és a Loki

Körülbelül egy hónapot fog késni a nagysikerű Neverwinter Nights második része, valamint egy negyedévet csúszik a Cyanide szerepjátéka, a Loki.

Most tizenkét vadonat új animáció tölthető le!

Ismét teletömtük szerverünket némi videóanyaggal, többek között felkerültek a legfrissebb Hitman: Blood Money, illetve a Rise & Fall: Civilizations at War filmek is.

E3 2006: Indul a Game Critics Award 2006

Megkezdődött végre a Game Critics Award: Best of E3 2006 szavazása, melyen a világ vezető sajtószakemberei értékelik a játékkiállításon bemutatott anyagokat.

E3 2006: 180 screenshot érkezett

Eragon, FEAR Extraction Point, Halo 3, Huxley, Neverwinter 2, Sonic, Spore, STALKER, Star Strek, Turok, Warhammer, WOW és még mindig nincs vége!