Neverwinter Nights 2

A Baldur's Gate és az Icewind Dale készítőinek legújabb RPG-je, totálisan a mai kornak megfelelő játékmenettel és grafikával. Csak addikt szerepjátékosoknak!
Típus: RPG

E3 2006: HD TRAILER HADSEREG LOKÁLBÓL

Eszméletlen mennyiségű letölteni való előzetest halmoztunk fel Nektek, még pedig a legjobb minőségűeket, amiből csak fellelhető! Csemegézzetek bátran!

E3 2006: 200 friss kép a galériánkban!

Rengeteg vadi új screenshot került a Gamekapocs képgalériájába: vannak itt új Gears of War, Brothers in Arms 3 és Warhammer képek többek között...

E3 2006: Újabb játéklista érkezett

Ezúttal az Atari, a DTP, az 1C Company és az SNK Playmore küldte el az E3-ra kivitt játékainak listáját. A felsorolásban sok új név található, érdemes meglesni!

130 új kép a galériánkban

Rengeteg új kép érkezett galériánkba, melyek közt a legfinomabb a Battlefield 2142, a Neverwinter 2, az Overlord, a Rainbow Six, a SiN és a Too Human.

Neverwinter Nights 2 dátum!

Az Atari hivatalos honlapjára végre feltették a Neverwinter Nights második részének várható megjelenési dátumát. Iskolakezdéskor már nyüstölhetjük!

Délutáni galéria-frissítés!

Nem hagytuk kihűlni szerverünket, újabb képek kerültek a GK galériájába; van itt Superman, Neverwinter Nights 2 és Medieval 2 például...

Megnyílt a Neverwinter Nights 2 pont kom

Az Obsidian Entertainment az éjszaka fellőtte a Neverwinter Nights 2 hivatalos honlapját. Az oldal bár egyelőre elég szegényes, azért érdemes meglátogatni!

Neverwinter Nights 2 - Trailer

Így estére a demok mellé egy kis izgalom fokozónak érkezett egy rövidke trailer a Neverwinter Nights 2-ből. Nézzétek meg.

Neverwinter Nights 2 és Sin Episodes képek!

Képek érkeztek galériánkba, Neverwinter Nights 2 és SiN Episodes: Emergence játékokból. A látnivalók megkukkolását ajánlom mindenkinek!

Neverwinter Nights 2 első képek!

Már régebben hírt adtunk róla, hogy készül a Neverwinter Nights 2 , de sajnos ezidáig képeket nem láthattunk a játékból. Képek a galériában!