Colin McRae: DIRT 2

A nagysikerű Colin McRae: Dirt folytatása, amely talán még jobban sikerült, mint elődje.

Hazai eladási toplista - negyedik helyen a Forza 3

Megjelenése után rögtön a negyedik helyen nyitott a Forza Motorsport harmadik része: a helyezés megérdemelt, a játék remekül sikerült!

Hazai eladási toplista - feltörekvőben a Clone Wars

Komolyabb változások nem történtek a hazai játékeladási toplistán, azonban érdemes megfigyelni, hogy az új Clone Wars-játék egyre közelebb kerül a dobogóhoz.

Második helyen nyitott hazánkban az Uncharted 2

Úgy tűnik, lassan itthon is rájövünk, hogy mi a jó, a PlayStation 3-exkluzív Uncharted 2: Among Thieves már az első héten a toplista második helyén nyitott.

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!

December elején érkezik a PC-s Colin McRae: Dirt 2

Pár hónapos késés után ugyan, de december elején végre boltokba kerülhet a Colin McRae: Dirt 2 DirectX 11-támogatással felruházott, számítógépes változata.

Hazai eladási toplista - az élboly változatlan

Ahogy az várható volt, az összesített toplista dobogóján ismét a FIFA 10, a World of Warcraft és a Need for Speed: Shift állnak, s lejjebb sem történtek változások.

Hazai eladási toplista - az élen nyitott a FIFA 10

A Nintendo-konzolok kivételével minden platformon, s így összesítve is tarolt a FIFA 10. Nem nagy meglepetés, tavaly pontosan ugyanez történt.

Hazai eladási toplista - tarolt a Halo 3: ODST

Még a Need for Speed: Shiftet is legyűrte a Halo 3: ODST, az előrendelői akciók révén pedig a Ninety Nine Nights és a Kingdom Under Fire eladásai is fellendültek.

Colin McRae: DIRT 2

Sárban való dagonya, a terepgumik által felvert por, iszonyatos lóerők és döbbenetes vizualitás, mindez finomabban és precízebben, mint két éve. A Dirt 2 a rally versenyjátékok magasztos fellegvára, egy hajdan még csúfolt sorozat reformjának újabb gyümölcse. Legyen az homokfutóőrült, vagy sziporkázó off-road Baja-fanatikus, reszketeg szerelmesei egy virtuális pilóta karrierjének pátyolgatásáért esedezőknek, a Codemasters látványos konfrontációt ígér. De mit keres itt Dave Mirra?

Vasárnap esti galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkba olyan címek kerültek, mint a Brink, a Dirt 2, az F1 2009, a Final Fantasy XIII, a Ninja Gaiden Sigma 2 vagy az új IL-2 Sturmovik.