Colin McRae: DIRT 2

A nagysikerű Colin McRae: Dirt folytatása, amely talán még jobban sikerült, mint elődje.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőségesnek hétnek nézünk elébe, megjelenik többek között a Colin McRae: DIRT 2 és a The Beatles: Rock Band, a mozikban pedig az új Végső állomás ijesztget majd.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

GamesCom 09: Még a héten jön a Dirt 2 demója

A Codemasters eredetileg szeptemberben tervezte kiadni a játék kipróbálható változatát, ám ma bejelentették, hogy még a héten megérkezik a demó.

Video hármasfogat remek játékokkal

Három új videó érkezett, amelyeken sikervárományos játékokat vehetünk szemügyre, mint a nagyszerű Rage, az izgalmas Dirt 2 vagy az Operation Flashpoint új része.

DiRT 2 - mindenidők legszebb versenyjátéka?

A PC-s Colin McRae: DiRT 2 ugyan jókorát csúszik a DirectX 11 miatt, azonban a készítők szerint megéri a várakozás: a játék mindenidők legszebb autóversenye lesz.

Csütörtök reggeli trailer-összeállítás

Komoly előzetes mennyiség érkezett a minap, javarészt a San Diego-i Comic-conról: van egy olyan érzésünk, hogy nem ez lesz az egyetlen összeállítás.

Colin McRae: DiRT 2 - megvan a pontos dátum

Bár a számítógépes verzió technikai okok miatt késik, a konzolos változatok az eredeti terveknek megfelelően szeptemberben kerülnek boltokba.

Késik a PC-s Colin McRae: DiRT 2

Az eredetileg tervezett szeptemberi premier helyett a PC-s Colin McRae: DiRT 2 késni fog, míg a konzolos verziók megjelenési dátuma változatlan maradt.

Szeptemberben érkezik a Dirt 2 demója

A Codemasters új szintre emelte a versenyzést a Dirt első részében, s ugyan ezt szeretnék művelni a második résszel is, amelynek szeptemberben érkezik a demója.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!