Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned

A Grand Theft Auto IV első kiegészítője, mely önmagában csak letölthető formában érhető el.
Típus: Akció, GTA, Kiegészítõ

The Lost and Damned - megjelenés és új videók

Ma végre megjelent a nagysikerű Grand Theft Auto 4 első letölthető tartalma, a The Lost and Damned, s ennek örömére három új videó került napvilágra.

Teljes értékű játékkal is felér a GTA 4 DLC-je

A Rockstar egyik embere a minap azt nyilatkozta, hogy a holnap megjelenő The Lost and Damned DLC egy teljes értékű játékkal is felér, ami nem kis szó.

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmas órák várnak ránk a jövő héten, hiszen végre boltokba kerül a Street Fighter IV, a Warhammer 40.000: Dawn of War II és a GTA IV várva-várt kiegészítője is.

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.

GTA 4: The Lost and Damned képek és egy videó

A Grand Theft Auto 4 első DLC-je a The Lost and Damned nevet viseli, és most új képek és videók láttak napvilágot az izgalmasnak ígérkező játékkal kapcsolatban.

GTA 4: The Lost and Damned - honlap és videók

A Rockstar a minap bejelentette, hogy elindult a Grand Theft Auto 4 első DLC tartalmának honlapja, ahol megannyi információ megtalálható a játékról.

GTA 4: The Lost and Damned megjelenési dátum

A Rockstar a minap bejelentette, hogy a kizárólag Xbox 360-ra készülő GTA 4 DLC hamarosan megérkezik, egészen pontosan február 17-én.

Már készül a GTA legújabb epizódja?

A Game Informer értesülései szerint a Rockstar már gőzerővel dolgozik sikerjátékuk, a Grand Theft Auto 4 folytatásán, amely még idén meg is jelenhet.

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned

Oly sok késés és rosszindulatú pletyka után február 17-én végre befut közénk a Grand Theft Auto 4 első kiegészítője, az Xbox 360 exkluzív The Lost and Damned. A játék egy teljesen új történetet nyit majd meg előttünk, megismerhetjük Liberty City egy eddig sosem látott oldalát, mindezek mellé pedig egy új főszereplő is érkezik. Ő Johnny Klebitz lesz, a The Lost Brotherhood motoros banda rettegett gengsztere!

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.