AionGuard

A Just Cause fejlesztőinek legújabb, külső nézetes fantasy játéka, amelyben a világ megmentése a cél. Az AionGuard Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik.
1245362400

AionGuard

Nem volt rossz játék a Just Cause. Voltak gyengeségei, a pocsék fizika, a béna irányítás és az AI szinte teljes hiánya például sok embert kiakasztott, én azért kellemes órákat töltöttem el vele. A CIA legjobban kiképzett titkos ügynöke, az olasz bőrcipők megszállottja, Rico Rodriguez hamarosan visszatér közénk, ám a svéd Avalanche Studios ezzel párhuzamosan más játékokat is fejleszt.
1232623620

Csütörtök délutáni galériamánia

Az Aionguard, a Cellfactor, a Red Alert, a Riddick, a Skate, a World in Conflict és a többi finomság mellett még az októberben leállított Tiberiumból is érkeztek új képek!
1232492880

AionGuard leleplezés és scannek

A legújabb Edge magazin nem csak a Section 8-ről húzta le a leplet, de bemutatta a Just Cause készítőinek legújabb játékát, az AionGuardot is.
1231845000

Új játékon dolgoznak a Just Cause fejlesztői

Új játékon dolgozik a svéd illetőségű Avalanche Studios, akik a Just Cause című akciójátékkal robbantak be a köztudatba, s hamarosan újra visszatérnek.