Call of Juarez: Bound in Blood

Az egyik legjobban sikerült vadnyugati FPS előzményeit tárja fel a Bound in Blood, amely PC-re, PS3-ra és X360-ra jelenik meg.

Interjú a Techlanddel

Dead Island, Call of Juarez, Dying Light - a Techland legnagyobb címeit senkinek sem kell bemutatni. Interjúnkban Pawel Marchewkával, a lengyel fejlesztőcég alapítójával és vezérigazgatójával beszélgettünk.

Call of Juarez: Bound in Blood

Kanóc Billy és Ray tiszteletes. A vadnyugat két hírhedt nehézfiújának a története bebizonyította, hogy a Clint Eastwood-féle westernklisék nemhogy nem szürkültek meg az évek során, de olyannyira hiánycikké váltak, hogy még egy amúgy közepesre sikeredett játékból is igazi világsztárt tudtak faragni. Hiszen valljuk be, nem lett egy hú de jó cím az előző Call of Juarez, a hangulata viszont úgy elvarázsolt mindenkit, hogy néha már magunk előtt is tagadtuk a játék különböző hiányosságait.

Call of Juarez: Bound in Blood

A western stílus egy méltatlanul elhanyagolt irányvonala a játékvilágnak, pedig a régi indiános könyvekből annyi ötletet lehetne meríteni, hogy csak úgy dőlnének a jobbnál jobb címek. A vadnyugati revolverpárbajok azonban mára valódi hiánycikkek lettek, a Call of Juarez, a Gun, a Helldorado, a Red Dead Revolver és a Desperados címeken kívül nem is nagyon volt más, ami az utóbbi években felkeltette volna az érdeklődésemet.