Need for Speed: Shift

A 2009-es fejlesztőcserével egy teljesen új NFS élmény vár ránk, melyet a GT Legends és a GTR2 játékokat készítő Blimey (most már Slightly Mad Studios) neve szavatol.

Need for Speed: Shift - a Lamborghini Murciélago

A Need for Speed: Shift hivatalos blogján újabb autót mutattak be a játékosoknak: ezúttal a Luc Donckerwolke által tervezett Lamorghini Murciélagón volt a sor.

NFS: Shift - Mitsubishi Lancer Evo IX

Az EA a hivatalos Need for Speed blogján újabb a Shift-ben szerepelő autót jelentett be, mégpedig a Mitsubishi Lancer Evo IX-et (HKS Evo CT230R).

Előbb érkezik a Need for Speed: Shift

A Need for Speed: Shift új megjelenési dátumot kapott, így az eredetileg tervezettnél egy héttel korábban már a boltok polcaira kerülhet.

Drift mód is lesz a Need for Speed: Shiftben

Nagy bejelentésre került sor az új Need for Speeddel kapcsolatban. Kiderült, hogy a Shiftben helyet kap majd egy drift mód is, mely nem akármilyen élményt ígér nekünk!

Képeken a Need for Speed: Shift

Új képek érkeztek a szeptemberben megjelenő Need for Speed: Shiftből. A shotokon megcsodálhatjuk többek közt a Porsche 911 GT3-at, és a Renault Mégane RS-t is.

Need for Speed: Shift - A hivatalos gépigény

Nyilvánosságra hozták az Electronic Arts gondoskodó felügyelete alatt készülő Need for Speed: Shift gépigényét, amely ősszel jelenik meg PC-re és a konzolokra.

Megjelenés előtt kipróbálható az új Need for Speed

Már jóval a megjelenés előtt, július végén kipróbálható lesz a Need for Speed: Shift, ehhez mindössze ki kell látogatni a Budai Várba, a Hungaroring Fest-re.

Újra száguld a Need for Speed: Shift

Az Electronic Arts gondozásában készülő Need for Speed: Shift a szimulátorok irányába tereli majd a sorozatot. Az új videóban a szinteket leshetjük meg.

Need for Speed: Shift - körbeveri a mezőnyt?

Patrick Soderlund, az EA európai részlegének egyik vezetője úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint a Need for Speed: Shift lehet a közeljövő legjobb autóversenye.

E3 2009: Megérkezett a következő videócsokor

Reggeli összeállításunkban a Dead Space: Extraction, a Forza Motorsport 3, a Lost Planet 2, a Need for Speed: Shift és az Uncharted 2 láthatók mozgás közben többek között.