Need for Speed: Shift

A 2009-es fejlesztőcserével egy teljesen új NFS élmény vár ránk, melyet a GT Legends és a GTR2 játékokat készítő Blimey (most már Slightly Mad Studios) neve szavatol.

Hétfő délutáni galériafrissítés ebéd utánra

E heti összeállításunkban olyan játékokról kerültek be friss képek, mint a Starcraft 2, a Lost Planet 2, a Napoleon: Total War vagy a Monster Hunter 3.

Hazai eladási toplista - az élen a Modern Warfare 2

Sejthető volt, hogy itthon is kasszasiker lesz a Call of Duty: Modern Warfare 2, a játék minden platformon és így összesítve is az első helyen nyitott.

Need for Speed: Shift - Jön az első DLC

A mai napon az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Need for Speed: Shift első letölthető tartalma, néhány újdonsággal.

Hazai eladási toplista - élen nyitott a Dragon Age

Már a csapból is a Dragon Age folyik, s nem csak a sajtó jóvoltából, hanem a játékosok is tettek róla, hogy halljunk még a BioWare új szerepjátékáról.

Lezárult a Need for Speed: Shift nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából egy darab eredeti, PS3-as Need for Speed: Shift játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Játékokat állít le, dolgozókat küld el az EA

Az Electronic Arts több játék fejlesztését is leállította most ősszel, jövő tavaszig pedig nem kevesebb, mint 1500 dolgozójától készül megválni.

Hazai eladási toplista - negyedik helyen a Forza 3

Megjelenése után rögtön a negyedik helyen nyitott a Forza Motorsport harmadik része: a helyezés megérdemelt, a játék remekül sikerült!

Need for Speed: Shift - részletek az új patchről

Információk érkeztek az új Need for Speed: Shift patchről: a készítők a bugok javítására, a stabilitás és a teljesítmény növelésre, s a javított irányításra igyekeztek koncentrálni.

Nyerj eredeti, PS3-as Need for Speed: Shiftet!

Legújabb nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából egy eredeti, magyar nyelvű, Playstation 3-as Need for Speed: Shift játékot sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!

Hazai eladási toplista - feltörekvőben a Clone Wars

Komolyabb változások nem történtek a hazai játékeladási toplistán, azonban érdemes megfigyelni, hogy az új Clone Wars-játék egyre közelebb kerül a dobogóhoz.