Need for Speed: Shift

A 2009-es fejlesztőcserével egy teljesen új NFS élmény vár ránk, melyet a GT Legends és a GTR2 játékokat készítő Blimey (most már Slightly Mad Studios) neve szavatol.

Need for Speed: Shift

Friss irány, feltámadás, új fejlesztőcsapat, ingyen sör, megváltás. Nagyszabású ígéretek hagyták el az EA marketingeseinek száját az új Need for Speeddel kapcsolatban, melynek egyébként is hatalmas szerepet szántak: vissza kell adnia az emberek hitét, és újra fel kell melegíteni bizalmukat a széria irányába, hiszen a konkurencia félelmetesen erős és kegyetlen, és ezekben a sötét időkben újra szükség van a sorozat eredeti rajongóinak támogatására.

NFS: Shift launch party a Pólus Centerben

Az Electronic Arts szeptember 19-én hivatalosan is bemutatja a magyar közönségnek az új NFS: Shiftet. A nyitóbulin lesz játék, sztárfelvonulás, meg minden más!

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon! A héten érkezik a Need for Speed: Shift, a Marvel: Ultimate Alliance 2, az NHL-játékok, a Wet és egy rakás lemaradt PC-s port.

Need for Speed: Shift - Ütős reklámfilm

Az EA mindig is értett az ütős és figyelemfelkeltő reklámok készítéséhez, s nincs ez másként a Need for Speed: SHift estében sem. Igazán hangulatos reklám lett.

GamesCom 09: Új NFS Shift látnivalók

Akik esetleg lemaradtak volna az EA fergeteges GamesCom bemutatójáról, azoknak itt a legújabb Need for Speed: Shift videó, egyenesen a hivatalos NFS blogról!

A GRiD fejlesztőinek véleménye az új NFS-ről

A Codemasters-es Ralph Fulton komoly elismerésnek veszi, hogy az EA érkező játéka, a Need for Speed: Shift ennyire hasonlít az általuk készített GRiD-re.

Need for Speed: Shift Megjelenés előtti villámteszt

Nem lett szimulátor az új Need for Speed. A héten kilátogattunk a Duna Plázába, a hosszú hétvégés Shift rendezvényre, hogy kipróbáljuk az EA versenyjátékának új reformerét, amit viszont láttunk, az bár összességében tetszett, azért messze volt attól, amit korábban ígértek.

Fényképek a Duna Plázás NFS: Shift rendezvényről

A Duna Plázában most hétvégén bárki kipróbálhatja a Need for Speed: Shiftet. A rendezvényre mi is kilátogattunk, és persze a fényképező se maradt otthon!

Need for Speed: Shift - Reklámok a profikkal

A következő Need for Speed epizód izgalmasnak ígérkezik, de hogy még jobban várjuk a játékot, ezért az EA profi versenyzőkkel promózza azt már jó előre.

Need for Speed Shift rendezvény a Duna Plázában

Ne csüggedjen, aki a Hungaroring Festen nem tudta premier előtt kipróbálni a Need for Speed: Shiftet, hiszen most hétvégén megteheti ezt a Duna Plázában is!