Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.
1534176000

Egyre csak bővül a Microsoft új stúdiója

Az idei E3-on bejelentett, a The Initiative névre hallgató fejlesztőstúdió egyre komolyabb arcokat vonultat fel. A legújabb alkalmazottak közt néhányan olyan projekteken dolgoztak, mint a God of War vagy a Red Dead Redemption.
1523437200

Szebb lett Xbox One X-en pár régebbi Xbox 360-cím

Az Xbox One X-tulajok mostantól nagyobb felbontással és javított látványvilággal játszhatnak néhány játékot az előző generációból. Olyan programok szépültek meg, mint a Red Dead Redemption, a Portal 2, vagy a Star Wars: The Force Unleashed
1493024640

Lelőtték a GTA V Red Dead Redemption-modját

Körülbelül három éve készült az a mod, ami arra volt hivatott, hogy beköltöztesse a Red Dead Redemptiont a GTA V motorja alá. A játékból pénteken jelent meg az első trailer, valószínűleg ez keltette fel a kiadó ügyvédeinek figyelmét.
1480528834

Kedden költözik PS Now-ra a Red Dead Redemption

Ahogy a Rockstar megígérte, hamarosan a Sony streaming szolgáltatásán is játszható lesz a Red Dead Redemption, így már PS4-en és PC-n is élvezhetjük a kultikus westernjátékot. Azt is tudjuk, mikor.
1477040424

PC-n is játszható lesz a Red Dead Redemption

Hála a PlayStation Now szolgáltatásnak, hamarosan PC-n és PlayStation 4-en is élvezhetjük a Rockstar Games előző westernjátékát. Egy hosszú évekre visszatekintő huzavona zárul most le. Bonthatjuk a pezsgőt?
1476784800

Lefoglalták a Red Dead Online domain címét

Minden napra jut valami infómorzsa a Rockstar Red Dead-bejelentésével kapcsolatban, most szemfülesek a Red Dead Online domain címét fedezték fel. Készül a GTA Online vadnyugati kiadása?
1476712800

Red Dead-folytatás - új képet mutatott a Rockstar

Tegnap egy piros háttér előtti Rockstar-lógó felrobbantotta az internetet, most pedig egy újabb képet mutatott be a csapat. Immár biztosra vehető: hamarosan bejelentik a Red Dead Redemption folytatását.
1476629520

Kezdődik: Red Dead-bejelentést teasel a Rockstar

Vasárnap van, ilyenkor mindenki pihen, és nem igazán történik semmi érdemleges. Miért ne írhatnánk meg, hogy a Rockstar vörös-feketébe öltöztette az összes publikus felületét?
1476187200

Ghost Story - a Take-Two következő nagy dobása?

Tegnap derült ki, hogy a Take-Two az Európai Unió megfelelő szervezeténél, az EUIPO-nál bejegyeztetett egy titokzatos címet, a Ghost Storyt, amit a jövőben többek között videojátékoknál szeretne felhasználni.
1473156000

Red Dead Redemption - készül a remaster?

A legújabb pletykák szerint hamarosan felmelegített változat formájában is visszatér a Red Dead Redemption, miközben egy darabig úgy nézett ki, hogy egy plakát idő előtt lebuktatta a Red Dead Retribution névre keresztelt folytatást.