Brit toplista: mindent letaroltak New York hálószövői

  • Írta: szlav
  • 2023. október 23.
  • Toplista
Link másolása
Ahogy az várható volt, mind a Marvel's Spider-Man 2, mind pedig a Super Mario Bros. Wonder előkelő helyen nyitott a brit eladási listán. A Nintendo bajszos hőse mellett a Sega fürge kabalája is versenybe szállt.

Senki nem lepődött meg azon, hogy a Marvel's Spider-Man 2 felrobbantotta az Egyesült Királyság dobozos eladási statisztikáit, de az mégiscsak említést érdemel, hogy az Insomniac Games akciójátéka az év legerősebb dobozos megjelenését produkálta a szigetországban: 5 százalékkal még a Hogwarts Legacy rajtját is lenyomta! Peter Parker és Miles Morales közös kalandja egyébként mindössze 3 százalékkal startolt gyengébben God of War: Ragnaröknél, ami jelenleg minden idők legerősebben induló PlayStation 5-játéka a briteknél.

A nemzetközi piacon azonban ennél is káprázatosabb volt a két Pókember lendülete! Egyenesen a PlayStation hivatalos X-fiókjáról érkezett a lenti kép, melyből megtudhattuk, hogy világszerte több mint 2,5 millió példányban kelt el a Marvel's Spider-Man 2, amely ezzel megszerezte a PlayStation történetében leggyorsabban fogyó belsős fejlesztésű játéknak járó címet. Na, ez a nem semmi!

Akadtak egyébként más érdekes újdonságok is a listán: a Super Mario Bros. Wonder a maga ezüstérmével minden idők legjobban fogyó 2D-s Mario-játéka és az év ötödik legerősebben rajtoló dobozos címe a briteknél. A Sega saját 2D-s játéka, a Sonic Superstars ennél gyengébben startolt, hiszen elé még beékelődött egy EA Sports FC 24 is - erős volt a konkurencia, lássuk be!

1. Marvel's Spider-Man 2
2. Super Mario Bros. Wonder
3. EA Sports FC 24
4. Sonic Superstars
5. Assassin's Creed: Mirage
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Red Dead Redemption (Remaster)
8. Hogwarts Legacy
9. Minecraft (Switch)
10. Nintendo Switch Sports

3.
3.
Doomsayer
Mindig öröm olvasni,hogy egy igazi nagyon jó minőségű játékot adnak el ezerrel és nem az eső-kelő-akadozó programroncsokat. Egyetértek az előttem szólókkal.
2.
2.
MikeHock
Igen, ez van, ha igazi minőséget teszel le az asztalra.

Letehetetlen a cucc.
1.
1.
Yanez
Mindig óriási dolognak tartom, amikor egy nem multiplatform cím kerül a dobogó élére, méghozzá úgy, hogy nem is online multis cucc! Ez szinte mindent elmond a játékról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...