Brit toplisa: a dobogót sem érte el a Lords of the Fallen

  • Írta: szlav
  • 2023. október 17.
  • Toplista
Link másolása
Hiába az ígéretes előzetesek, viszonylag gyenge rajtot vett a Lords of the Fallen friss rebootja. A játékon valószínűleg a rengeteg technikai probléma és szörnyű teljesítmény sem segített.

Az elmúlt héten is az élen végzett, belátható időn belül pedig biztosan az élmezőnyben marad majd az EA Sports FC 24 a brit dobozos eladási listán. Mint minden játék, úgy a focis cím is hétről-hétre veszít a lendületéből, de még így is eléggé népszerű ahhoz, hogy lenyomja a többi slágercímet. Sőt, még a múlt hét legnagyobb frissen érkezett üdvöskéi sem rúghattak labdába. Kezdjük a legmeredekebbel: a Forza Motorsport a hivatalos megjelenése hetében a Top 10-es listára sem fért fel - ennek természetesen az Xbox Game Pass és a digitális piac térhódítása a legnagyobb oka.

Hasonlóan lelombozó, hogy a multiplatformos Lords of the Fallen sem érte el a dobogót. A Hexworks és a CI Games problémáktól hemzsegő soulslike-ja a lista negyedik helyén nyitott, vagyis az Assassin's Creed: Mirage és a Star Wars Jedi: Survivor is jobban teljesített nála az elmúlt héten.

1. EA Sports FC 24
2. Assassin's Creed: Mirage
3. Star Wars Jedi: Survivor
4. Lords of the Fallen
5. Mario + Rabbids: Sparks of Hope
6. Red Dead Redemption (Remaster)
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. The Grinch: Christmas Adventures
9. Hogwarts Legacy
10. Minecraft (Switch)

21.
21.
Chrysh
#20: kimoderált üzenet
20.
20.
crytek
#19: Nem érted.... Mivel az ha valami szarul fut látod a saját gépeden is, meg lehozta az összes hw oldal,meg tele minden forum hogy szarul fut...kinézetet meg látom hogy totál nem kimagasló. Kb UE 5 eddigi legalja mondhatnám
19.
19.
delphijos
#18: Ja, értem. Ez ismerős. Ha valaki véleménye azt támasztja alá ami neked szimpatikus -optimalizálatlan- akkor belinkeled “bizonyítéknak”, de ha ugyanez olyat állít ami már nem tetszik akkor “leszarom más véleményét” :D :D
18.
18.
crytek
#17: Pont nem érdekel más véleménye mivel az az ő véleményük nem az enyém.. szerintem egy sokéves last of us 2 atomjaira veri kinézetben min 2x gyengébb gépigénnyel (majd jön pc-re is meglátjuk)
Szóval felőlem a pápa is ajnározhatja a grafikáját egy gyenge fos ahogyan az optimalizálása is
17.
17.
delphijos
#9: “Pláne ilyen gyenge látvány mellett”

Bakker, tényleg legalább olvass már te is. Az általad bőszen linkelt performance tesztek is méltatták a grafikát…. Te is csak szajkózod a hülyeséget főleg ha van közönség…. Hihetetlen.
16.
16.
delphijos
#6: Ha szerinted az előd harcrendszere akár egy napon is említhető ezzel -nemhogy jobb - akkor te se ezzel, se a régivel egy percet nem játszottál….. Az hogy ronda, meg már nevetséges, még a performance tesztek is méltatták a grafikát…..
15.
15.
DragonBleacPiece
#8: 2010-es Darksiders 1-hez közelít ennek a gamenek a grafikája + a harc, nem értem mire ez a nagy hype és felszopás. Nem részedről csak úgy általában youtubeon, streamerektől.. ha neked bejön told, mások vagyunk és mindenki meg tudja találni a saját kedvenc műfaját. De ez egy okádék soulslike és a 2014-es lotf-hez képest visszalépés szerintem.
14.
14.
Doomsayer
#9: Szia!

Engedd meg, hogy egy nagyszerű, személyreszabott ajánlatot prezentáljak neked:

Klikk ---> Személyre szabott ajánlat Crytek-nek <---
13.
13.
crytek
#12: Egy gépre fejleszteni ezerszer könyebb mint 870millióra maradjunk ennyiben.Nem mellesleg a sony studió nem kokány cégek ez sem egy utolsó szempont ilyenkor
12.
12.
Trottenbauer
#11: Valahogy a Sony saját csapatai által hegesztett játékokkal,amikkel játszottam első nap, szinte soha nincs gond.Elismerem,egy vasra jóval könnyebb hibamentesen kiadni egy játékot,mint multiplatformra,főleg ha pc-re is jön,de azért ne legyenek legtöbb esetben,már-már szinte játszhatatlanok.
11.
11.
crytek
#10: A kiadó többnyire a részvényeseknek is felel...sokszor azért félkész minden,mert megmondják márpedig évekig áll benne a pénzünk most látni is szeretnénk viszont add ki leszarják mi lesz... Cyberpunk is lehet sok példányban ment el meg mára már kikupálták, de azt eredményezte a csúfos rajta hogy felére csökkent a cég értéke a tőzsdén..
Azt hogy te akkor adod ki a játékod amikor már teljesen késznek hibamantesnek érzed olyan kevés van és ezek mind független cégek inkább és nem tőzsdén lévők.
10.
10.
Trottenbauer
#8: Nem tud pár peccset kibírni?Vagyis mi,játékosok vagyunk a hibásak?
Mi volna,ha a kiadók várnának a peccsekkel,és úgy adnák ki a játékot a közönségnek,hogy ne lehessen belekötni legalább technikai értelemben?Ez olyan óriási kérés lenne?
9.
9.
crytek
#5: Ja bocsánat azt nem tudtam hogy valakinek az az optimalizálás ha szarrá butítva már fut a game rendesen :) Pláne ilyen gyenge látvány mellett..De látom agymosás sikeres mert ezt sokan már ténynek alapnak veszik hogy a majd 1 millás vga-n a butitás az menő jó és kellő dolog..
8.
8.
Robilluma
#6: XDDD

Ha itt okádék a grafika, akkor az általad imádott, hitvesi rangú From Soft játékoknak milyen?
Okádék??? Vicces vagy. Grafikában kb a Demon's Souls Remake-et közelíti.
Erre a szivacspüfölős dumára is nagyon ráálltál, mintha egy Elden Ringben minden csapásra megtántorodna az ellen.
Hány órád van ebben a játékban? Áruld már el.
Hihetetlen az az arrogáns gyűlölet, amit a nem From Soft souls játékokra képes vagy rázúdítani. Mintha ezek a játékok a vallásodat támadnák.

Egyetlen probléma az optimalizálatlanság, de aki nem tud pár patch-et kibírni az rossz hobbit választott.
7.
7.
Robilluma
#5: https://pbs.twimg.com/media/FPlrvk3VIAQgzfY.jpg

:DDDD

Ma érkezik a játék, bár én konzolon mindig quality módban játszom, itt mégis a performance mód a nyerő állítólag. Lassított felvétel az előbbi a másikhoz képest. Elvileg javítják a problémát. Lecsekkolom majd mindkét opciót, kíváncsi vagyok miért megy a hiszti sokaknál. Engem mondjuk picit sem zavar a 30 fps, csak az alá ne nagyon menjen ha lehet.
6.
6.
DragonBleacPiece
nem csak optimalizálatlan hanem okádék a grafika + kegyetlen rossz a harc, semmi feedback mintha egy nedves szivacsot püffölnél, nagyon mid souls klón, komolyan az elődje sokkal jobb volt
5.
5.
Doomsayer
#3: Lol, ha nins pénzed 4090-re, akkor vegyél 5090-et, vagy 6099 Ti-t, azt nyomd be a DLSS-t, FSR-t + Frame Gen-t, Ray Reconstruction-t, DLAA-t, G-Sync-et és egyből megvan a 25 fps, úgyhogy minden oké a játékkal, te Macska Jancsi.

Ezt mondtuk?
Nem.

Azt mondtuk, hogy még GTX 1060-on is megvan a 60 fps a játékban minimum grafikán és egy Unreal Engine 5-ös feature, a Lumen csinálja azt a lassulást vélhetőleg. Amit egy fokozattal kisebbre lehet venni és akkor nem látod a különbséget, de jól fut a játék 4K natívban is. És innentől kezdve ennyit az optimalizálatlan dumákról, mivel a nagyrésze csak vak gyűlölködés. Másrészt, aki egy játékot nem tud magának sehogy sem beállítani, annak kemény és drága dolog lesz a PC. Harmadrészt meg multiplatform megjelenés ez és konzolon is tud 60 fps-sel futni, szóval ha nem lesz rekord eladás, akkor nem kizárólag a nem ismert jelentéssel dobált optimalizálatlanság lehet csak az oka.

A lenti "ki van rakva 50 darab 9/10 értékelés az oldalukra, de a játékosokat nem lehet meghülyíteni", azt meg tudjátok ki írta?

https://pbs.twimg.com/media/FPlrvk3VIAQgzfY.jpg

4.
4.
gegory
Tegnap még tudtam játszani. Ma már az update után nem...imádom ezt a kötelező updatelést. Ja és azt mondták dolgoztak a probléma megoldásán...az szuper.
3.
3.
crytek
#2: Dehogy optimalizálatlan. Megmondták a nagy okos emberek hogy az egyáltalán nem baj hogy a 4090-el sincs meg nativba az 50 fps.A dlss-t nyomd be és van sebesség = minden ok a játékkal legjobban optimalizált..hiszen az okosok mondták nekik már csak hiszünk nem?
2.
2.
markoci555
ki van rakva 50 darab 9/10 értékelés az oldalukra, de a játékosokat nem lehet meghülyíteni, szépen beállt vegyesre, mert annyira optimalizálatlan
ja, és meg is érdemli, rühellek minden olyat, ahol minden megkülönböztetés nélkül ugyan azt a címet adják valaminek
2014-es eredetire odak***tak egy tm-et meg zárójelbe tették, hogy 2014
1.
1.
delphijos
Remek cikk. A FM a "Game Pass és a digitális piac térhódítása" miatt a 10-be sem, a Lords of the Fallen meg a "problémáktól hemzsegés" miatt nem lett dobogós, és ez "lelombozó" ;) Csak pártatlanul...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...