Battlefield 1943

A Battlefield 1943 visszatér az alapokhoz, s második világháborús multiplayer mókát ígér a PC-, PS3- és X360-tulajoknak.

E3 2009: Az Electronic Arts kiállításra szánt játékai

Az Activision után a Electronic Arts is bejelentette, hogy miket visz a következő héten megrendezendő kiállításra. Szép hosszú listát állítottak össze!

Friss screenshot válogatás óriás gyilkos pandával

Ahogy felkel a nap, te is ébredsz - énekelte Bereczki Zoltán az Oroszlánkirályban. Hát itt egy újabb nap, ébredjünk friss, ropogós screenshot válogatásra!

Ropogós screenshotok péntek délelőttre

Péntek délelőtti galériafrissítésünkben van Battlefield, Blur, Call of Duty, Dragon Age, Fight Night, NHL, Resident Evil, meg minden más finomság!

Nem lesz drága a Battlefield 1943

Az Electronic Arts igen baráti áron adja az idén júniusban PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő Battlefield 1943-at. Bár kinek mi az olcsó.

Friss képek a kedd délutáni sziesztához

Vadi új képek érkeztek! Van Battlefield 1943, Bad Company 2, Call of Juarez, DiRT 2, Operation Flashpoint 2, Wolfenstein, meg minden más!

GDC 2009: A hatodik, utolsó galériafrissítés

Utolsó GDC-s galériafrissítésünkben van Battlefield 1943, Harry Potter, Legio, Project Offset, Section 8, Virtua Tennis, meg minden, mi szem-szájnak ingere!

Videócsokor a New York-i Comin Con kiállításról

A New York-i Comic Con-t a hétvégén rendezték meg, ahonnan számos új trailert kaptunk, s ahol még több gameplay felvétel készült.

Információk és látnivalók az új Battlefieldekről

Megérkeztek az első információk a Bad Company folytatásáról, kitűzték a Heroes érkezési dátumát, továbbá bemutatták a Battlefield 1943-at is.