Battlefield 1943

A Battlefield 1943 visszatér az alapokhoz, s második világháborús multiplayer mókát ígér a PC-, PS3- és X360-tulajoknak.

Az EA nyugdíjba küldené az ingyenes demókat?

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője szerint az Electronic Arts egy új módszerrel kísérletezik, mely akár a hagyományos, ingyenes demókat is leválthatná.

Megvannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei

Idén is megrendezésre kerül a brit filmakadémia díjátadója, ahol jó szokásukhoz híven nem csak a legjobb filmeket, hanem a játékokat is díjazzák a szakértők.

Comic-Con 2009: Az Electronic Arts listája

Egymást érik a rendezvények világszerte, és ebből a játékgyártók sem szeretnének kimaradni. Most éppen az EA San Diegoban tartandó előadásainak listáját tudtuk meg.

Július 9-én érkezik a Battlefield 1943

A szomorú halasztás után végre megjelenik a Battlefield 1943, a sorozat új epizódja, egyelőre csak Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, 15 dollárért.

Battlefield 1943 - lesz kipróbálható változat

A Battlefield 1943 zárt béta tesztje jelenleg is zajlik, ám a fejlesztők szerint ne számítsunk publikus változatra - kárpótlásul demót kapunk majd.

Mégsem jelenik meg júniusban a Battlefield 1943

A nagy kiadókra jellemző a döntésképtelenség, egyik nap nagy hévvel bejelentenek valamit, majd másnap értesítenek, hogy elnézést, de elírás történt.

Június végén érkezik a Battlefield 1943

Végre napra pontosan meg tudjuk mondani, hogy mikor érkezik a Battlefield 1943; a dátum egyelőre csak a konzolos verziókra vonatkozik, a PC-s később jön majd.

E3 2009: Vadi új E3-as screenshotok kedd estére

Aliens, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, Batman, Battlefield, Blur, Dead Rising, Resident Evil, RUSE, Silent Hill, Uncharted és még sok már az E3-ról!

E3 2009: Újabb adag screenshot a galériánkban

Újabb adag screenshot érkezett egyenesen az E3-ról. A felhozatal ezúttal azért már egészségesebb lett, mint az éjszakai, de még mindig nem indult be igazán!

E3 2009: Újabb kiállítás előtti trailer-csomag

Egyetlen éjszaka alatt megint irgalmatlan mennyiségű videó gyűlt össze a jövő héten kezdődő E3 kapcsán. Az összeállításban nagyon jó címek szerepelnek, ne hagyd ki!