Dead Space: Extraction

A Dead Space: Extraction egy maroknyi űrbéli telepes történetét meséli el, akik elkeseredetten próbálnak megmenekülni a világűr végtelen messzeségében eldugott Aegis VII bányászkolóniát sújtó rettenetes fertőzéstől.

E3 2009: Újabb adag screenshot a galériánkban

Újabb adag screenshot érkezett egyenesen az E3-ról. A felhozatal ezúttal azért már egészségesebb lett, mint az éjszakai, de még mindig nem indult be igazán!

E3 2009: Újabb kiállítás előtti trailer-csomag

Egyetlen éjszaka alatt megint irgalmatlan mennyiségű videó gyűlt össze a jövő héten kezdődő E3 kapcsán. Az összeállításban nagyon jó címek szerepelnek, ne hagyd ki!

Októberben jön a Dead Space: Extraction

A tavaly megjelent Dead Space meglepően jól sikerült, ám a Wii-tulajdonosok kimaradtak az élményből. Az EA számukra októberben szállítja az exkluzív részt.

E3 2009: Az Electronic Arts kiállításra szánt játékai

Az Activision után a Electronic Arts is bejelentette, hogy miket visz a következő héten megrendezendő kiállításra. Szép hosszú listát állítottak össze!

Átkeresztelték a Dead Space fejlesztőcsapatát

Átkeresztelték a Dead Space és a Dantes Inferno játékokat is készítő Electronic Arts Redwood Shores stúdiót. A csapat új neve mától Visceral Games.

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!

Dead Space: Extraction bejelentés Nintendo Wii-re

A Dead Space: Extraction egy maroknyi űrbéli telepes történetét meséli el, akik elkeseredetten próbálnak megmenekülni az Aegis VII bányászkolóniát sújtó fertőzéstől.

Dead Space - valami készül...

A hét végén egy érdekes teaser kép jelent meg a Dead Space hivatalos honlapján, amely valószínűleg a Wii-s változat bemutatása kapcsán készült.

Nintendo Wii-re is megjelenik a Dead Space

Az Electronic Arts még többet akar Wii-re fejleszteni, új üzletpolitikájának pedig része a Dead Space is, amely a Nintendo konzolján is tiszteletét teszi az idén.