Nintendo Wii-re is megjelenik a Dead Space

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts még többet akar Wii-re fejleszteni, új üzletpolitikájának pedig része a Dead Space is, amely a Nintendo konzolján is tiszteletét teszi az idén.
Az Electronic Arts még többet akar Wii-re fejleszteni, új üzletpolitikájának pedig része a Dead Space is, amely a Nintendo konzolján is tiszteletét teszi az idén.



John Riccitiello, az Electronic Arts fejesének bejelentése szerint ugyan elsősorban Hasbro és Sims játékokra számíthatnak a Wii-tulajok, akadnak majd keményvonalasabb címek is, mint amilyen a Dead Space. A horrorjáték hatalmas sikereket könyvelhetett el magának a tavalyi év végén, s bizton állíthatjuk, hogy a Nintendo konzoljával rendelkezők is kapkodni fognak utána. Szimpatikus lépés ez, remélhetőleg előbb-utóbb például a Mirror's Edge is átvándorol Wii-re.
28.
28.
Mikáj
29: 1. A Wii-nek is van ilyen fajta célközönsége, pontosan ezért jelenik meg egyre több komolyabb játék!



2. Mit értesz azalatt, hogy "nagy konzol"? A Wii is olyan konzolnak számít, mint a többi, csak másban jó!

OK, elhisszük, hogy nem szimpatikus neked a Wii, de túlzásokba azért ne ess, ha lehet!



27.
27.
Csetro
hú hát énezt már nagyon várom!!!:D

kiváncsi vok hogy lesz megcsinálva wii-n!:D
25.
25.
Mikáj
Nekem tetszik, hogy a Dead space kijön Wii-re. Az élvezhetőségről annyit (láttam előttem páran összehordtak néhány "piszkot" a Wii rovására, csak azért mert nekik em szimpatikus), hogy ha nem is olyan jó a grafika, viszont ott az elképesztő irányítás, amitől nagyon jó tud lenni egy horror játék, nekem elhihetitek (Resident Evil)!

Remélem, hogy a Silent Hill is hamarosan kijön Wii-re!
24.
24.
Scoo
Csak tudnám egyesnek miért fáj ha valami kijön más konzolra is, nem csak a sajátukra. Általában egyébként ha valamit PS2-re és Wii-re is készítenek az azt jelenti, hogy a PS2 grafikáját kapja meg a Wii is, azaz nem fogják kihozni Nintendo a masinájából a maxot.
23.
23.
Tilla25
A jtékélmény a fontos és nem a grafika. Szerintem
22.
22.
Gael
23:ismerve az EA-t,nem is kell majd sokat varni az elso videokra
21.
21.
Scoo
21: Na majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Én azért bizakodom, mert azt ígérték, hogy mindent kihoznak majd a játékból grafikailag ami csak lehetséges a Wii-n. Láttam már szép játékot azon is, ezért habár nem fog felérni a nagyokhoz, attól még biztos élvezhető színvonalú lesz. Vagy nem. Majd ha látunk ingame képet megvitatjuk újból :)
20.
20.
Gael
nem 12 hanem 19,bocsesz
19.
19.
Gael
12:Azt elfelejtetted,hogy amikor azok a jatekok anno megjelentek,rendre jo grafikat kepviseltek a korhoz kepest.Horror jatekok eseteben nem kell csucsgraf,de szukseg van a hangulat megteremtesehez egy jo szinvonalu engine-re.Manapsag,ha ujra eloveszed azokat a regi nagyokat,mint pl a Silent Hill elso resze,nem ut am nagyot,es nem a sztori a hibas,hanem a mara igen gyenge grafika.
18.
18.
Scoo
12: Ezekszerint (ha gyenge a grafika akkor már nem is lehet jó egy horror játék) akkor régen nem is tudtak jó horrort csinálni? PS2-n nem volt jó horror, vagy a régi pc-ken? Egyébként a beleélést segíti az, hogy pl a fegyvert úgy fogja a karakter ahogy te az irányítót. Ugye azt nem kell ecsetelnem hogy mennyire fontos ebben a játékban, hogy hol kaszálja el az ember a szörnyeket?
17.
17.
Baluka
11: nem arra gondoltam, a zelda nekem is meg van, meg a super mario galaxy, egyszerűen elképesztő mind a 2, csak még mindig a nagy része a felhozatalnak eléggé hogy mondjam : los gatyius softos:)
15.
15.
Dcrysis02
15:És ha más gépéről kér segítséget te még nagyobb fax?
15.
15.
HATRED
#15 onnan hogy egy másig gépről te fax! kupakfej! gondolkodj már
14.
14.
laca009
akkor hogy irtált te fax ha fos a klaviaturád ...
13.
13.
HATRED
Sziasztok szeretnék segítséget kérni: nem működik a billentyűzetem. egyáltalán nem a káballel van a baj mert a num lock világít. és akárhány bill. el próbálom 1 se megy illesztőprogram nincs hozzá mert mint a gép mint a bill. régi sz*r fórumokon kértem helpet de azok nagyrészt kihaltak :D thx előre is a helpet csáttok
12.
12.
Dcrysis02
11:Igaz,igaz, a Zelda nagyon jó sorozat.Gyerekeknek,felnőtteknek egyaránt élvezetes tud lenni.
11.
11.
Krekk
Hát ez izgi lesz. Annak aki még sose látta a "nagytestvért" lehet jó lesz, de akik már tolták az igazival, azoknak tuti nem fog bejönni. Merthát lássuk be, a Wii grafikailag nem a legjobb és egy horrorjátéknál azért a beleélés szempontjából fontos a graf. Hisz nem mindegy, hogy a ránk támadó szörny vagy helyszin mennyire van ijesztően kidolgozva, szóval ez a Wiis port számomra kicsit vickös az eredeti után, de mindenképpen szimpatikus az EA részéről, hogy próbál nyitni.
10.
10.
SWBF2
10: szerinted a Zelda meg a Metroid gagyik? Hol élsz te?
9.
9.
Baluka
éljel éljen éljen!!! végre nem csak ilyen mínősíthetetlen barbie, meg hasonló gagyik lesznek wii-n:) remélem azért más is követi a példájukat, pl a rockstar a gta 4-el
8.
8.
laca009
6 azzz xD a zombi meg simogatni fog és majd te szépen meg simogatod meg meg kokizod és elég xD de azt is ugy mint a sw jka-ban xD
7.
7.
ptogamer
Szegeny Wii-ek is kapjanak a jobol egy kicsit!
6.
6.
Slik
5. Talán azért nem ért el az eladásokban olyan nagyot mert nem szeretik annyian a horrort mint a többi játéktipust :)
5.
5.
watto
és a szörnyekből vér helyett virágocskák hullanak ?
4.
4.
girgosz
"A horrorjáték hatalmas sikereket könyvelhetett el magának a tavalyi év végén" Talán rívjúk alapján, de eladások alapján már korán sem annyira.
3.
3.
janos941127
loool.xd áhááhháháháh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...