EVE Online: Special Edition

Az EVE Online című nagyszerű űrbeli MMO különleges kiadása, benne az összes eddig elérhető kiegészítővel.
1409238000

Elbocsájtások az EVE Online fejlesztőjénél

Az EVE Online fejlesztéséért és kiadásáért felelős izlandi vállalat, a CCP pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy San Francisco-i irodájuk bezárása mellett két igazgatótól, Joe Gallótól és David Reidtől is megválnak.
1401177600

Saját történelemkönyve lesz az EVE Online-nak

Akár EVE Online-játékos az ember, akár nem, jó eséllyel belefutott már egy olyan hírbe, ami a játékban történtekről emlékezett meg - nem csoda, hogy most egy egész könyvet szentelnek a témának.
1399269627

Ilyen lesz az EVE-univerzum jövője

A múlt héten lezajlott EVE FanFestről még egy látványos előzetessel szolgálhatunk, melyben a CCP munkatársai látványos gameplay és CGI-jelenetekkel tarkított képsorokat vetítettek le az EVE-univerzum jövőjéről.
1391628600

EVE Online-szobrot állítanak Izlandon

Ha jelenleg aktív játékos vagy az EVE Online-ban, a neved hamarosan egy szoborra lesz vésve Rejkjavikban. Elérkezett a kor, amikor virtuális életünk és tevékenységünk a történelembe viszi a nevünket.
1370242800

Hackertámadás érte a Dust 514 szervereit

DDoS-támadás érte az EVE Online-nak és a Dust 514-nek is helyet adó clustert, ezért egyelőre egyik játék sem érhető el. A készítők már dolgoznak a megoldáson, állítólag mindjárt végeznek.
1367244000

A játékosok ihletik az EVE Online-tévésorozatot

Igen, a címben két érdekességet is elrejtettünk: egyfelől a CCP bejelentette, hogy tévésorozatot készít az EVE Online alapján, és egyúttal az is kiderült, hogy a történéseit a játékosok játékbeli élményei ihletik majd.
1322485222

Régi hibákat javítanak az EVE Online-ban

Holnap masszív frissítést kap az EVE Online világa, ráadásul olyan kényelmetlenségeket javítanak a CCP Atlus munkatársai, amire már évek óta várnak a felhasználók. A készítők egy fejlesztői naplóval is megfejelték az örömteli hírt - jobb későn, mint soha.
1308670233

Lakat alatt a LulzSec egyik tagja

A jelek szerint jól halad a rendőrségi nyomozás az elmúlt hónapokban számos hackertámadásért felelős LulzSec csoport ellen. Az első gyanúsítottat - egy 19 éves fiatalembert - őrizetbe is vettek London központjában. A nyomozásban résztvevő Scotland Yardnak már bizonyítéka is van a Sony-behatolásra.
1308128429

Megtámadták az EVE és a Minecraft szervereit

Szinte minden napra jut valamilyen hír, mely újabb hackertámadásokról szól. Így esett ez most az EVE Online, a Minecraft és a League of Legends szervereivel. A Bethesdához is behatoló LulzSec csapat a tettes ismét, miután az üzemeltetők megerősítették a DDOS támadásokat.
1239342300

Giga galériafrissítés péntek reggelre

Nem nagyon volt galériafrissítés a héten, úgyhogy giga mennyiségű screenshot gyűlt össze így péntek reggelre. Nem húzom tovább, csekkoljátok!