Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
1285747263

Fable 3 - terítéken a neves szinkronszínészek

A Microsoft legújabb fejlesztői naplójából meggyőződhetünk, hogy a Lionhead nem adja alább, nem holmi másodrangú, ismeretlen színjátszók kölcsönzik szereplőink hangját, hanem Hollywoodban is elismert óriások. Igazi all-star csapat gyűlt össze, most már teljesen biztos, hogy minden elhangzott szónak súlya lesz.
1285256229

Lelőtték Molyneux Milo projektjét?

Peter Molyneux és a Lionhead Milo projektje hihetetlenül ambiciózus próbálkozásnak tűnt, noha nem tudjuk pontosan, hogy játéknak vagy csak techdemónak szánták a készítők. Elképzelhető, hogy ez már nem is fog kiderülni: a pletykák szerint a projektet tegnap leállították.
1283167832

Microsoft: nem hagyjuk el a PC-s játékosokat

A Microsoft a GamesCom alkalmával örömteli bejelentéseket közölt a világgal: újra komoly, PC-exkluzív címek fejlesztésébe kezdenek. De itt még nem állunk meg: a jövőben még több, igazi hardcore, proci és videókártya zabáló anyagokat ígérnek a keményarc PC-s gamereknek.
1282046112

GC 2010: Készül a Microsoft Flight

Két további kellemes meglepetéssel készült a Microsoft az európai játékosok számára. Készül a Flight Simulator sorozat folytatása, egyszerűen csak Flight néven, kizárólag PC-re, ezen kívül pedig újra megerősítették, hogy a Fable 3 tutira jön számítógépekre is!
1281948364

Ingame extrákkal érkezik a Fable regény

Nemrég nyilvánossá vált, hogy a Fable 3-mal egy időben a népszerű szerepjáték univerzumban játszódó regény is napvilágot lát majd, tekintve, hogy Peter Molyneux által kitalált világ más médiumon is megállja a helyét. A Fable: The Balverine Orderhez olyan kód jár, amivel játékbeli extrákat nyithatsz meg.
1281556861

Fable III - kard és varázslat

Josh Atkins, a Lionhead tervezési igazgatója fedett fel újabb részleteket a CVG-nek adott interjújában a Fable III harcrendszeréről és a mágiáról. Mindennel a drámai hatást szeretnék hangsúlyozni.
1281095100

Mégsem kap Kinect-támogatást a Fable III?

Még Natalnak hívták a Kinectet, mikor a Lionhead bejelentette, hogy a Fable III is támogatni fogja a mozgásérzékelős kamerát. Már nem ilyen rózsás a helyzet.
1280820540

Késik a Fable III PC-s változata

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem együtt érkezik a Fable harmadik részének Xbox 360-as és PC-s változata, erősítette meg az IGN-nek a Microsoft.
1280164920

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!
1279971720

Fable III - egy rossz kislány kalandjai

Új Fable III gameplay jelenetek is érkeztek a Comic-Conról: a következő három percben egy nem éppen tüneményes hölgyemény rosszalkodását követhetjük figyelemmel.