Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
1299705884

Fable 3: Traitors Keep DLC villámteszt

A töméntelen mennyiségű ruha, fegyver, kutya, a pimaszul rövid és egyszerű Understone kiegészítő után máris itt van nekünk a legújabb DLC, a Traitors Keep. A kérdés már csak az, hogy ennyi csalódás után tud-e valami újat mutatni, ami miatt érdemes lenne belefektetni nehezen megkeresett pénzünket?!
1298804527

Előzetesen a Fable III új DLC-je

Március elsején érkezik a Fable III legújabb letölthető kiegészítője, melyben új küldetések és karakterek várják a rajongókat. A Traitors' Keep kapcsán készült trailer már megtekinthető, beljebb kerülve azonnal megnézhetitek: közel kétpercnyi gameplay jelenetekkel dúsított kedvcsináló következik.
1298621852

Májusban érkezik a PC-s Fable 3

A Microsoft végre lerántotta a leplet a kissé sokat késlekedő Fable 3 számítógépes változatának végleges megjelenési dátumáról. A Lionhead mesteri narratívával megáldott szerepjátéka fél év késéssel landol Windowson, ám cserébe akár hardcore nehézségi szinten is nekivághatunk.
1298387936

Peter Molyneux megint életműdíjat kap

Rövid időn belül két életműdíjjal is gazdagodik minden idők egyik legismertebb játéktervezője, Peter Molyneux. Ahogy arról már beszámoltunk, kitüntetik az idei Game Developers Choice-on, és mint kiderült, a brit filmakadémia Fellowship díját is megkapja. Valljuk be: nem ok nélkül.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1295532173

GDC 2011: Életműdíjat kap Peter Molyneux

Ahogy az lenni szokott a Game Developers Conference keretében nem csak az elmúlt év legjobb játékait választják ki a szakmabeliek, de egy valaki életműdíjat is kapni fog - idén nem más lesz a szerencsés, mint a Fable- és a Black & White-sorozat atyja, Peter Molyneux.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1294330963

Bemutatta új letölthető játékait a Microsoft

A CES-en szó esett a Microsoft közeljövőben megjelenő letölthető játékairól is: bemutatkoztak az Xbox Live felhozatal legújabb tagjai, és bejelentették a Windows Phone 7-re készülő programokat. Mellékesen megjegyezték: továbbra is úton van a PC-s Fable III és az Age of Empires: Online.
1294158600

Fable III - még várni kell a PC-s infókra

Dicséretes, hogy a Fable harmadik része már PC-re is elkészül, nagy kár viszont, hogy az a fránya számítógépes változat csak nem akar megjelenni. A Lionhead pár órával ezelőtt a Twitteren adott némi életjelet a projektről - a rossz hír az, hogy sok konkrétumra még mindig nem derült fény.
1293296400

A Windows 8 újraindítja a PC-s játékot

Habár hallottunk hasonlót a Windows Vista, majd a Windows 7 megjelenésekor is, a Microsoftnál úgy néz ki, hogy a nyolcas lesz az igazi szám, ha a PC-s játékról beszélünk. Belsős források szerint a redmondi óriás a jövőben sokkal komolyabban veszi majd a PC-t, mint játékplatformot.