Ninja Gaiden Sigma 2 PC, PS3, PS4, SW, Vita, XBOXONE

A Ninja Gaiden II frissített változata.

Itagaki nélkül is fantasztikus lesz a Ninja Gaiden 3

Habár a sorozat megalkotója, a zseniális Tomonobu Itagaki már saját stúdiót alapított, a Tecmo szerint a Ninja Gaiden 3-ra annyira odafigyelnek, hogy csak fantasztikus lehet.

Ninja Gaiden Sigma 2

Nehéz a ninják élete. Annak ellenére, hogy javarészt a civilizációtól eldugott gyönyörű kis falvakban laknak, valahogy mindig akad valami csúnya gonosz kósza démon aki békés életükre tör.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő héten érkezik többek között az új Tales of Monkey Island, a Risen, a Motorstorm: Arctic Edge, a PSP-s Gran Turismo és a Ninja Gaiden Sigma 2 is.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

Vasárnap esti galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkba olyan címek kerültek, mint a Brink, a Dirt 2, az F1 2009, a Final Fantasy XIII, a Ninja Gaiden Sigma 2 vagy az új IL-2 Sturmovik.

Online kooperatív mód a Ninja Gaiden Sigma 2-ben

Úgy tűnik, a Team Ninja komolyan kárpótolni akarja a PS3-tulajokat a Ninja Gaiden 2 exkluzivitásáért, a Sigmában egyre több újdonsággal kedveskednek nekik.

Mozgásban az új Ninja Gaiden Sigma

Tomonobu Itagaki távozása ellenére gőzerővel hegesztik a Ninja Gaiden Sigma folytatását, amely kizárólag PlayStation 3-ra jelenik majd meg szeptemberben.

Képlopatok a Ninja Gaiden Sigma folytatásából

A Tecmo által fejlesztett Ninja Gaiden Sigma második részében feltűnnek a harcias és veszélyes női ninják is, akiket szemügyre vehetünk a vadi új képlopatokon.

E3 2009: Megérkezett a következő videócsokor

Reggeli összeállításunkban a Dead Space: Extraction, a Forza Motorsport 3, a Lost Planet 2, a Need for Speed: Shift és az Uncharted 2 láthatók mozgás közben többek között.