Ninja Gaiden Sigma 2 PC, PS3, PS4, SW, Vita, XBOXONE

A Ninja Gaiden II frissített változata.

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.

Úton a Ninja Gaiden igazi folytatása

Habár mindenki a Yaiba: Ninja Gaiden Z megjelenésére vár, azok se keseredjenek el, akik Ryu Hayabusa vérgőzös kalandjára vágynak. A Team Ninja már javában kalapálja a folytatást - erősítették meg az érintettek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, akad még játszanivalód az elmúlt egy-két hónap terméséből, mert ezekben a napokban nem igazán várható olyan játékmegjelenés, ami miatt azonnal rohanni kellene a boltba.

Képeken a Ninja Gaiden Sigma 2 Plus

Március elején landol a boltokban a Ninja Gaiden Sigma 2 PlayStation Vitára szánt változata. A Plus alcímen futó változat egy sor új játékmódot és karaktert kínál. Egy raklapnyi látnivalóval szolgálhatunk.

Előzetesen a Ninja Gaiden Sigma 2 Plus

Egy hónap van hátra a PlayStation Vitára készülő Ninja Gaiden Sigma 2 Plus megjelenéséig, a Team Ninja munkatársai addig sem hagyják parlagon a rajongókat. Új trailer és újabb részletek láttak napvilágot.

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus - cicik és katana

A Tecmo Koei bőkezűen szórja a PlayStation Vitára érkező Ninja Gaiden Sigma 2 Plus látnivalóit. Ezúttal 21 screenshot futott be, ahol megcsodálhatjuk Ayane és Rachel formás idomait. Ryu csak búsan kullog utánuk.

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus - képek és részletek

A PlayStation Vitára érkező Ninja Gaiden Sigma 2 Plus az újoncoknak is kedvez, elvégre a Hero Mode-ra keresztelt foglalatosságban a kihívás érezhetően gyengébbnek ígérkezik. Befutottak az első screenshotok is.

Hayashi szerint sem kell még új konzolgeneráció

Érdekes, hogy amíg sokan már az új konzolgenerációt várják, úgy tűnik, hogy a fejlesztők és a játékosok legtöbbje még tetemes ideig ellenne a jelenlegi Xbox 360-nal és PS3-mal. Ebbe a sorba állt be most Yosuke Hayashi, a Team Ninja vezetője, a Ninja Gaiden 3 fő fejlesztője.

E3 2010: Itagaki lesz a legendás játékbejelentő ma

Szerdán még csak találgattunk, ki lesz az a legandás játékdesigner, aki péntek este leleplezi új projectjét a GTTV elő-E3 műsorában. Most már biztosan tudjuk!

E3 2010: Itagaki is bejelentésre készül

Az idei kiállításon végre kiderül, min is dolgozik a Ninja Gaiden szülőatyja a Valhalla Games berkeiben, ezt maga a mester erősítette meg.