Ninja Gaiden Sigma 2 PC, PS3, PS4, SW, Vita, XBOXONE

A Ninja Gaiden II frissített változata.

E3 2009: Friss screenshotok nyitónapra

Újabb nagy adag kép érkezett, benne olyanok, mint APB, Army of Two, Brutal Legend, Halo, Mass Effect 2, RUSE, Splinter Cell, vagy Tony Hawk: Ride.

E3 2009: Újabb videócsokor a kiállításról

Nem számoltam, hányadik összeállításnál járunk, azt viszont biztosra veszem, hogy volt eddig is néznivalótok. Ha végeztetek, itt az újabb adag!

Új játékon dolgozik a Ninja Gaiden atyja

Rövid szünet után visszatér Tomonobu Itagaki, aki egy új X360-exkluzív játékon dolgozik - a mester viszont ezúttal nem akciójátékot fejleszt, hanem valami mást.

A Tecmo folytatná a Ninja Gaident

A Ninja Gaiden 2 megjelenése után a sorozatot fejlesztő Team Ninja fejese, Tomonobu Itagaki visszavonult, s azt mondta nem készül több epizód...

GDC 2009: A második adag videó

Megérkezett a második adag videó is, olyan nevekkel, mint az Atlantica Online, RUSE, Ninja Gaiden Sigma 2, WWE Legends of Wrestlemania, UFC 2009 stb.

GDC 2009: Ninja Gaiden Sigma 2 látnivalók

Tizenhét új kép és egy premier trailer is érkezett a múlt héten bejelentett Ninja Gaiden Sigma 2-ből. Ryu Hayabusa hamarosan visszatér tehát!

GDC 2009: Új játékon dolgozik a Team Ninja

YYosuke Hayashi, a Ninja Gaiden rendezője a GDC-n egy újságírónak elmondta, hogy a Sigma 2 mellett egy teljesen új játékon is dolgozik csapata, a Team Ninja.

Készül a Ninja Gaiden Sigma folytatása

A japán Famitsu magazin/gamerbiblia szerint PS3-on is folytatást kap a népszerű akciósorozat: az új rész a Ninja Gaiden Sigma 2 címet kapta a keresztségben.