Blur

A Project Gotham Racing készítőinek legújabb játéka, melyben a Mario Kart által nyújtott önfeledt élvezetek találkoznak a komoly autós versenyjátékokkal. Megjelenés Playstation 3-ra és Xbox 360-ra!

Az USA-ban nem fogy jól a Blur

Az első öt napban csak 31 ezer példány talált gazdára a Bizarre Creations modern Mario Kart klónjából, tekintve a játék költségvetését, ezek eléggé szerény adatok.

Blur

A fenébe, hova raktam a slusszkulcsomat? Jogsi megvan, forgalmi, zöldkártya megvan, fenyőillatosító fóliáját szétbontottam, visszapillantóra fel is aggattam. Végigsimítom a kezem az elegáns műszerfalon, német minőség ez, nem műanyag proli belső tér, erősen megmarkolom a kormányt, úgy, hogy az erek kiduzzadnak a kézfejemen. Biztosítás? Minek? A szalonból vásárolt BMW-met egy negyedórán belül úgyis totálkárosra töröm. Nem akarok precízen a vonalvezetésen a tökéletes váltásokra törekedni, itt a naturális versenyzésen van a hangsúly. Fondorlatos módon keresztbe tenni a riválisoknak, a Blur ezt megadja nekünk.

Pünkösdi galériafrissítés sok-sok új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Bad Company 2, a Halo: Reach, a Kane & Lynch 2, a Madden NFL 11 és a Super Hero Squad Online.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint jó kis hétnek nézünk elébe, jön a Blur, a Super Mario Galaxy 2, a ModNation Racers, az UFC 2010 és az SBK X is - van miből válogatni, az már biztos!

Teljesen nyitottá válik a Blur bétateszt

Minden Xbox Live gold membershippel rendelkező játékos ingyen letöltheti a Blur többjátékos bétáját, és korlátlanul nyúzhatja a teszt végéig.

Két bejelentetlen játékon dolgozik a Bizarre

A liverpooli stúdió több csapatot futtat, mint hinnénk, ugyanis a hamarosan elkészülő Blur mellett két teljesen új, bejelentetlen projecten is dolgoznak a srácok.

Friss képlopatok hóeséses tavaszi délutánra

A rossz hír az, hogy idén elmarad a tavasz, a jó pedig, hogy újabb szuper képek érkeztek a galériánkba. Backbreaker, Blur, FIFA, Kane & Lynch 2, Prison Break, Red Dead...

Blur Multiplayer bétateszt

Autóőrült napokat élünk. A válság alkonyának árnyékában a genfiek éppen most leplezik le a jövő pénznyelőit, az Xbox LIVE-on pedig kibontakozóban van egy igazi, négy keréken vívott, utcai háború. A márciusi első napsugarak ugyanis nem csak a meteorológiai tavaszt hozták el nekünk, de megérkezett a Blur többjátékos bétája is, melynek köszönhetően megtapasztalhatjuk, milyen érzés, amikor kétszáznál a semmiből hirtelen belénk csapódik egy hőkövetős rakéta!

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

Hétfőn kezdődik a Blur béta, májusban megjelenés

A Project Gotham játékokról elhíresült Bizarre Creations legújabb autós őrülete május elsején érkezik a boltokba, ennek megfelelően hétfőn indul a beígért bétateszt.