Blur

A Project Gotham Racing készítőinek legújabb játéka, melyben a Mario Kart által nyújtott önfeledt élvezetek találkoznak a komoly autós versenyjátékokkal. Megjelenés Playstation 3-ra és Xbox 360-ra!

Blur - Száguldás, Porsche, káosz

Régen láttuk már mozgásban a Bizarre Creations által fejlesztett Blurt, de most megérkezett az új kedvcsináló, amely remekül sikerült.

Elhalasztották a Blur megjelenését

Az Activision ma bejelentette, hogy nem az idei év novemberében, hanem valamikor jövőre fog megjelenni a Bizarre Creation által fejlesztett Blur.

GamesCom 09: Novemberben érkezik a Blur

A Bizarre Creation által fejlesztett autós játék pontos megjelenési dátumát tudhattuk meg, amely nem más, mint november 3-a Amerikában és 6-a Európában.

GamesCom 09: A második screenshot felhozatal

Nem kellett sokat várni, már meg is érkezett a második nagy adag screenshot a németországi GamesCom kiállításról. Csak tessék, csak tessék!

Need for Speed: Shift - körbeveri a mezőnyt?

Patrick Soderlund, az EA európai részlegének egyik vezetője úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint a Need for Speed: Shift lehet a közeljövő legjobb autóversenye.

E3 2009: Megérkezett a legújabb videócsokor

Batman: Arkham Asylum, Blur, DIRT 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, Order of War, Resident Evil: The Darkside Chronicles várnak az érdeklődőkre többek között.

E3 2009: Vadi új E3-as screenshotok kedd estére

Aliens, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, Batman, Battlefield, Blur, Dead Rising, Resident Evil, RUSE, Silent Hill, Uncharted és még sok már az E3-ról!

E3 2009: Videók a nulladik napról

A nulladik nap megannyi érdekességet tartogatott számunkra, láthatunk videókat arról, hogy mire számíthatunk ezután, valamint a Microsoft konferenciájáról is.

E3 2009: Lezajlott az Activision konferencia

Elsőként az Activision Blizzard tartott sajtókonferenciát az idei E3 előtt; az eseményen szó esett a játékpiacról, az új címekről és a jövőbeni tervekről is.

E3 2009: Az Activision felhozatala

Az Activision nyilvánosságra hozta, hogy melyik játékokat mutatja be a jövő héten kezdődő Electronic Entertainment Expo-n, vagyis az E3-on.