Mass Effect Galaxy

A nagysikerű Mass Effect iPhone-ra készülő változata, amely egy teljesen új történetet mesél el.
1302190200

Anime készül a Mass Effect alapján

Úgy tűnik, az Electronic Arts rákapott az animékre, ami tulajdonképpen nem is meglepő: az eddigi adaptációi bejöttek a közönségnek, egy új szemszögből, friss stílusban ismerhették meg a rajongók a kedvenc univerzumukat. Anime készül a Mass Effect alapján is, várhatóan jövőre lesz a premier.
1279202280

A konzol a múlt, mondja a BioWare

A BioWare alapítója a Develop konferencián fejtette ki a véleményét a piacról: állítása szerint a konzol már a múlté, a jövőt - természetesen - az iPhone és a Facebook jelenti.
1246103640

Megjelent az iPhone-ra fejlesztett Mass Effect

Megjelent a Bioware által fejlesztett Mass Effect iPhone-ra szánt változata, amely már megvásárolható az Apple saját online boltjából, 3 dolláros áron.
1245921360

Egyesült a Mythic és a Bioware

Hosszas huzavona után a Warhammer Online-t üzemeltető Mythic érdekében a csapatot egyesítették a Bioware-rel - a jelenlegi fejlesztésekre nem lesz különösebb hatással a fúzió.
1241378700

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!
1241255220

iPhone-ra készül a Mass Effect: Jacobs Story

A Bioware a minap bejelentette, hogy egy független fejlesztőcsapat készíti a Mass Effect iPhone-ra szánt változatát, amely a Jacobs Story alcímet viseli.