Mass Effect Galaxy

A nagysikerű Mass Effect iPhone-ra készülő változata, amely egy teljesen új történetet mesél el.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1332673229

Videón a törölt Mass Effect FPS

Végre videón is megcsodálhatjuk a Mass Effect FPS-változatát, s bár örülünk, hogy a BioWare végül lemondott a projektről, azért mindenképpen érdekes, milyen elképzelései voltak a patinás stúdiónak a népszerű szerepjátékszériával. Az új mozgókép egy perc hosszú, csekkoljátok!
1332514800

Így áll az N7-es páncél a Final Fantasy hősein

A múltkori, kissé késve érkezett screenshot után újabb látnivalókat kaptunk a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb DLC-jéből, amiben a méltán népszerű N7-es páncélt öltheti fel magára a játék két hőse a Mass Effectből. Az első trailer mellett befutott egy raklapnyi screenshot is, nézzük meg őket!
1332342000

Mass Effect DLC-t kap a Final Fantasy XIII-2

Igen, a cím nem elírás, bár én magam sem nagyon akarom elhinni. Korábbi pletykák már utaltak rá, hogy esetleg a Mass Effect valamilyen formában megjelenhet a legújabb Final Fantasyben, de a Famitsu mostani száma, úgy tűnik, hogy megerősíti ezeket a híreszteléseket. (Képpel frissítve!)
1321443000

Decemberben lesz a Mass Meeting

Decemberben érdemes lehet minden Mass Effect-rajongónak az Odeon-Lloyd mozi felé venni az irányt, hiszen a masseffect.hu stábja igazi közösségi gyűlésre készül, ahol nyereményjátékokkal és garantált ajándékokkal várják a látogatókat. A főszerepet a Mass Effect: Megtorlás című regény kapja.
1317481294

Bioware: nincs kizárva egy Mass Effect MMO

Olyannyira rákapott az MMORPG-fejlesztésre a kanadai megastúdió, hogy teljesen nyitottak arra a lehetőségre, hogy egyszer egy Mass Effect univerzumára épülő online szerepjátékot készítsenek. Talán egy nap erre is sor kerül, de jelenleg minden figyelmüket a The Old Republic köti le.
1310637644

Csak ma ingyenes a Mass Effect képregény

A Dark Horse egy nagyvonalú gesztussal szeretné felfuttatni a Mass Effect alapján készült digitális képregény-sorozatát: ingyenesen elérhetővé tette az első számot. Az ajánlat szigorúan csak a mai napon érvényes - ha lemaradsz róla, fizetned kell. Regisztrálsz, és már a böngésződben lapozhatod.
1308214812

Mass Effect MMO lehetséges, de nincs tervben

Ray Muzyka, a Bioware alapítója egyelőre csak legyint a rajongók kívánságaira, mivel jelen állás szerint nincs tervben egy Mass Effect-univerzumában játszódó online játék, bár ennek ellenére a koncepció működhetne. A gyakorlatban ez annyit tesz: vedd meg a The Old Republicot, és reménykedj!
1304172000

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.
1302505145

Mass Effect - MMO-ként folytatódhat?

Sokan filozofáltak már azon, vajon a Mass Effect 3 után miként is folytatódik majd a sorozat? A készítők elmondása szerint már régóta gondolkoznak azon, hogy valamiféle többjátékos elemet vigyenek a szériába, ennek megfelelően pedig egy MMO megjelenése sincs kizárva a jövőben.