Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1309330805

Úton a negyedik CoD: Black Ops DLC?

Nincs megállás a hadigépezetben. Alig jelent meg tegnap az Annihilation csomag, a Treyarch már utalt rá, hogy nem ez lesz az utolsó letölthető tartalom a sorban. Való igaz, miért is állnának meg háromnál? Hiába szidják sokan ezt a modellt, azért igen-igen sokan megvásárolják a bővítményeket.
1309273200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.
1308837600

Még egy előzetes jött az új Black Ops DLC-hez

Az Activision és a Treyarch továbbra sem hagyja lankadni az érdeklődést a Call of Duty: Black Ops körül: tegnap bejelentették a limitált kiadás készültét, ma pedig megérkezett a játék következő DLC-jének, az Annihilationnek a legújabb előzetese. A trailerben csak ingame jelenetek láthatók.
1308754800

DLC-vel együtt adják ki újra a Black Opsot

Jövő héten érkezik a Call of Duty: Black Ops legújabb pályacsomagja, ám más Call of Duty-újdonságra is számíthatunk majd a napokban. Először az egyik neves nyugati áruház kínálatában jelent meg a Black Ops legújabb limitált kiadása, az infókat később az Activision is megerősítette.
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1308294046

Black Ops: Annihilation - az első kedvcsinálók

A Treyarch tegnapi hivatalos bejelentése után végre friss látnivalókkal is szolgálhatunk a Call of Duty: Black Ops június 28-án érkező DLC-jéből, az Annihilationből. Ami már biztos, hogy a helyszínek között találunk markáns színekkel dolgozó pályát, tisztára, mintha karneváli hangulat uralkodna.
1308243322

Hivatalos: tényleg jön a Black Ops: Annihilation

Az Activision formálisan is megerősítette, hogy június 28-án érkezik a Call of Duty: Black Ops soron következő DLC-je, az Annihilation - természetesen elsőként Xbox Live-on. A jó hír pedig az, hogy a megjelenést követő napokban ismét dupla XP-s hétvége várható a multiplayerben.
1308151800

Call of Duty: Black Ops - úton a harmadik DLC?

A pletykák szerint a Treyarch gőzerővel dolgozik a Call of Duty: Black Ops harmadik pályacsomagján, amely újfent négy multiplayer térképet és egy zombis jelenetet tartalmaz majd. A készítők még nem erősítették meg, hogy kapnánk új kiegészítőt, de a kiszivárgott kép eléggé hitelesnek tűnik.
1308034816

Call of Duty Elite - kétmillióan jelentkeztek a bétára

Annak ellenére, hogy a rajongók újabb lehúzásra gyanakodnak a Call of Duty közösségi rendszere kapcsán, számos játékos számára vonzó a kezdeményezés, mivel már több mint 2 millió felhasználó jelezte szándékát a bétatesztre. A CoD-okkal már 30 millióan játszanak, kell egy rendszer, ami mindenkihez szól.
1307362417

E3 2011: Activision line-up, CoD Elite béta dátum

Bobby Kotick csapata bejelentette végre, hogy milyen játékokat szeretne kiállítani a héten Los Angelesben, emellett megerősítették a Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi rendszer mindenki számára kipróbálható változatának dátumát. Szinte csak folytatásokat kapunk, de ne legyen igazunk.