Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1316437200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?
1315414819

Törölték az akció-kalandjáték Call of Dutyt

Habár nem is olyan régen még az a hír járta a Sledgehammer Call of Duty-mellékágáról, hogy csupán jegelték a projectet, ma azonban Glen Schofield, a csapat főnöke elismerte, az akció-kalandjáték ismérveit magán viselő játék immáron soha nem fog megjelenni. Egyébként a Dead Space-re hasonlított volna.
1315378800

Call of Duty Elite - egy év alatt kétmillió előfizető

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője szép jövőt jósol a Call of Duty Elite-nek, vagyis a szolgáltatásnak, ami nemcsak összefogja az FPS-sorozat rajongóit, de havidíjért különféle extrákat is kínál nekik. Pachter úgy véli, egy év múlva már legalább kétmillió előfizetője lesz a szolgáltatásnak.
1314252000

Call of Duty: Black Ops - újra tesztelnek a zombikon

Folytatódnak a tesztek a zombikon: a Black Ops tudósai nem nézik jó szemmel az agyzabálók térhódítását, így a legváltozatosabb kísérletekkel igyekeznek megtalálni a gyengébb pontjaikat. Most például egy giroszkópba bújtatták az egyik élőhalottat.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1314007200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Mennyiség tekintetében még mindig nem leszünk eleresztve játékmegjelenések terén, de ezúttal legalább számos nagy név kerül majd boltokba. A legnagyobb cím egyértelműen az új Deus Ex: Human Revolution, amelyben a sorozat előzményeire derül fény, miközben Adam Jensennel kalandozunk.
1313755200

Black Ops: Rezurrection - vicces és brutális

Az Activision és a Treyarch nem aprózza el a dolgot: amikor már egy szimpla DLC-hez élőszereplős előzetes készül, tudjuk, hogy nem kevés pénz és munka van a háttérben. Ez persze önmagában nem lenne elég, de az új kisfilm rendkívül profi, vicces és mellé azért persze kissé véres is.
1313128849

Elsőként mozgásban a Black Ops: Rezurrection

Az Activision teljes egészében a zombigyilkolásra helyezi a Call of Duty: Black Ops soron következő DLC-jét, a Treyarch kanyarított nekünk egy szép kulisszák mögötti videót a Rezurrection kapcsán. Ha Hardened vagy Prestige kiadásod van a Black Opsból, akkor ingyen juthatsz hozzá.
1313049656

Call of Duty: Elite tartalmon dolgozik Ridley Scott

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy Coloradóban tartott előadásán bejelentette, hogy olyan népszerű hollywoodi filmrendezők is részt vesznek a Call of Duty: Elite-tartalmak gyártásában, mint Ridley Scott és Tony Scott. Vélhetőleg exkluzív epizodikus finomságokban működnek közre.