Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1312461569

Call of Duty: Black Ops - jön a negyedik DLC

A Call of Duty: Black Ops az eddigi legsikeresebb epizód a sorozat történetében, ezek után nem csoda, ha az Activision igyekszik minél jobban meglovagolni a sikersztorit. A kiadó a pénzügyi helyzetjelentése után jelentette be, hogy jön a negyedik pályacsomag, ez a Rezurrection nevet viseli.
1312455600

Várakozásokon felül teljesített az Activision

Megérkezett az Activision pénzügyi helyzetjelentése is, az óriáskiadó várakozásokon felül teljesített, aminek hatására a részvényárak is emelkedtek. A vállalat legsikeresebb játéka megint a Call of Duty volt, s bár a World of Warcraft előfizetői bázisa csökkent, bevételt hozott bőven.
1311688800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár az idő borzasztó, és végre lenne időnk játszani, túl sok jó megjelenésre ezúttal sem számíthatunk. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig ez a bevezető, de hát mi sem örülünk neki; ha a letölthető játékokat és a kiegészítőket nem komálod, akkor menj moziba, vagy várj türelemmel.
1311591296

Még a Black Opsot sem éri utol a Battlefield 3

Elemzők szerint előrendelések terén ugyan felveszi majd a versenyt a Call of Duty: Black Opsszal a Battlefield harmadik része, eladások tekintetében még nem fogja utolérni azt. Persze ezek csak a számok, a két játék minőségbeli különbségét nem vették figyelembe a szakemberek.
1311276601

Black Ops - Annihilation Map Pack teszt

Ahogyan azt már a Treyarch-tól megszokhattuk, szinte mértani pontossággal látják el a rajongókat pályacsomagokkal. Még ki sem hűlt a HDD-n az előző Escalation, már itt is van nekünk a legújabb csoda, ami a hírek szerint viszont nem is az utolsó lesz.
1311087656

Ősznél korábban nem lesz CoD: Elite béta PC-n

Habár Xbox 360-on már javában dúl a lamour a Call of Duty: Elite bétateszt kapcsán, számítógépeken nagyon úgy néz ki, hogy csupán egy hónapig hódolhatunk a közösségi rendszer korai kipróbálásának, mielőtt a végleges változat megjelenik. Megijedni nem kell, nem maradunk le semmiről.
1310374800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1309521600

Treyarch: sokat fejlődtünk a pályatervezésben

Legalábbis ami a multiplayeres pályákat illeti. A Treyarch design vezetője szerint ugyanis a stúdió nem mindig volt a csúcson, ha a többjátékos módhoz kellett pályákat készíteni, de mára sokat tanultak, s a legutolsó map packbe beletették minden eddigi tudásukat.