Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1391539500

Blogajánló: Titanfall, Resistance és Uncharted

Megijedtél, amiért nem volt a múlt héten blogajánló? Nem tűntünk el, csak erőt és anyagot gyűjtöttünk, hogy a legjobbakat hozzuk el nektek. Így két hét terméséből tudtunk válogatni...
1382868000

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.
1366869600

Call of Duty - hogy lesz ebből mobilváltozat?

Noha az okostelefonok és a tabletek egyre fontosabb szerepet töltenek be a játékplatformok között, meglepő módon az Activision eddig nemigen erőltette a mobiljátékokat. Ami nem jelenti azt, hogy már nincs rajta az ügyön.
1363971600

A jövőben játszódhat a következő Call of Duty is

A legfrissebb pletykák szerint a Call of Duty-sorozat új, az Infinity Ward által fejlesztett része is a jövőben játszódik majd, igaz, jelenkori fegyverekkel harcolhatunk benne. Ja, és next-gen-exkluzív lesz, azt mondják.
1358157606

A Gearbox is készíthetett volna Call of Dutyt

Vajon milyen lehetett volna egy Call of Duty a Gearbox Software tolmácsolásában? Egy Borderlands-szerű nyitott világú háborús shooter? Nos, egy időben a csapat és az Activision is fontolóra vette az ötletet.
1357218049

Égetik az erőszakos játékokat Connecticutban

A connecticuti Southington városában érdekes kezdeményezés indult: 25 dolláros ajándékutalványt adnak mindazok számára, akik beszolgáltatják az erőszakos játékaikat, filmjeiket és zenéiket, amiket aztán elégetnek.
1342263600

Nem lesz vevő az Activision Blizzardra?

A Vivendi nagyon szabadulni akar az Activision Blizzardban rendelkezésére álló 60%-os tulajdonrészétől, azonban a hatalmas holdingra nem nagyon akad vevő. Ugyan a francia vállalat több céggel is tárgyalt, még az is előfordulhat, hogy a nyílt piacon kell értékesítenie a részvényeket.
1339080253

Activision-Blizzard részesedést adna el a Vivendi

Az Activision-Blizzard többségi tulajdonosa, a francia Vivendi újabb adag részvényt adna el a holdingcégből, vetették fel egy felsővezetőknek tartott összejövetelen. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Vivendo mindent el akar-e adni, vagy csak tovább csökkentené a részesedését.
1338728400

Élen nyitott itthon az új Ghost Recon

Bár hétfőn szoktunk jelentkezni a heti toplistával, az E3 miatt kivételt teszünk, letudjuk a kötelező rovatot már most, hogy holnap ismét a kiállításra koncentrálhassunk. A legutóbbi játékeladási listát a Ghost Recon: Future Soldier vezeti, a játék remekül szerepelt a magyar játékosoknál.
1338206423

Szép bónuszokat kaptak az ex-Infinity Wardosok

Javában zajlik Jason West és Vince Zampella által indított per az Activision ellen, ahol az Infinity Ward egykori alapítói kifizetetlen bónuszok után sírnak a bíróságon. Nos, a nemrég kitudódott részletek szerint az Activision már korábban is szép prémiumot fizetett a srácoknak.